hocam süpersin2al 1 öde + gel al ₺ özel %20 indirim ile 36tl + ünimoney özel 750tl ye 100 moneypuan da var öyle 31tl ye geliyor çok iyi fiyat
Alıntıyı görüntüle
Baya iyimiş hocam bu 2 al bir ödeyle bile market fiyatından daha ucuz2al 1 öde + gel al ₺ özel %20 indirim ile 36tl + ünimoney özel 750tl ye 100 moneypuan da var öyle 31tl ye geliyor çok iyi fiyat
Alıntıyı görüntüle
20 gram protein 35 liraBaya iyimiş hocam bu 2 al bir ödeyle bile market fiyatından daha ucuz
migros sanalmarket appe girip proteinocn diye aratırsan çıkıyor hocam gel al seçmeyi unutmaLink?
İndirimler çok iyiymiş, keşke tiramusulu olan güzel olsaydı. Ben de alırdım. Acaba Züber 15Gr Proteinler nasıl?Bu mağazadan 24 diğer mağazadan 24 adet ile neredeyse 1600 lira bandına geldi. Bulunmaz nimet çok sağol <3
Alıntıyı görüntüle
tatlarını genel olarak seviyorum hocam proteinocnin tiramisulu olan biraz kahveli gibi baskın bir tadı var o kadarİndirimler çok iyiymiş, keşke tiramusulu olan güzel olsaydı. Ben de alırdım. Acaba Züber 15Gr Proteinler nasıl?
Benim kusasım geliyor, Züber 15gr protein olanları deneyesim var ama çok şekerli alma diyor yapay zeka... xdtatlarını genel olarak seviyorum hocam proteinocnin tiramisulu olan biraz kahveli gibi baskın bir tadı var o kadar