- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mini led den kötü siyah veren mor olan g5 gibi mi mesela hdr performansı berbat2-3k daha versen oled alirsin zaten
Mini led den kötü siyah veren mor olan g5 gibi mi mesela hdr performansı berbat2-3k daha versen oled alirsin zaten
Hocam yorumlar mısınız hemenBoş yorum
Senin arayışına bağlı siyahları aratır ama ekran parlak olsun deli gibi canlı istiyorum dersen miniled daha iyi gelir.miniled oledi fazla aratır mı ya
Kankam 10k bandında Edge lit monitörler kol geziyor 13k ya tcl var mini led olarak hdr600. Bu model HDR1000 kullanılan panel farklı IPS, VA almak istemeyenler için gayet iyi seçenek. Beyaz model olduğunu da unutmamak lazım. Buna bir Asus etiketi koy 25-30k yazmazlarsa bir şey bilmiyorumHoca dedik bağrımıza bastık lansman fiyatı bu adamlarda hiç bir zaman düşük olmuyor malesef
T6 olan VA versiyonu bu IPSNormal M27T6 dan farkı nedir?
IPS ve 20Hz
Neye göre daha iyi kaynak var mı?ve tcl daha iyi
Son haberlere baktın mı peki ktc ve AOC zam yapacağını söyledi. Monitörlere zam geleceği söyleniyor PCB maliyetleri arttı bakır uçtumax ederi 13k 5-6 ay gecsin fiyatları iner bunların
Va mı IPS mi daha iyi mini LED deKankam 10k bandında Edge lit monitörler kol geziyor 13k ya tcl var mini led olarak hdr600. Bu model HDR1000 kullanılan panel farklı IPS, VA almak istemeyenler için gayet iyi seçenek. Beyaz model olduğunu da unutmamak lazım. Buna bir Asus etiketi koy 25-30k yazmazlarsa bir şey bilmiyorum
Ayrıca ktc monitörlerine zam yapacağını duyurdu acele edin alın dedi
![]()
KTC says monitor price increases are coming, advises buyers to purchase now - VideoCardz.com
KTC says it can no longer absorb higher component costs and may raise monitor prices. Current pricing remains unchanged for now.videocardz.com
Pahalı diyenler beklesin biraz daha zam yapacak ktc ondan sonra alırsınızsıfır arastırma bos yorumlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
T6 olan VA versiyonu bu IPS
Neye göre daha iyi kaynak var mı?
Son haberlere baktın mı peki ktc ve AOC zam yapacağını söyledi. Monitörlere zam geleceği söyleniyor PCB maliyetleri arttı bakır uçtu
İnsanlar pahalı diyor ama daha bir marka bu miniled işine girmediQuantum dot
Mini LED 1152 zone
2k 27''
DisplayHDR1000
200hz
IPS Panel
Trendyol da peşin fiyatına taksit fırsatı var ama biraz daha pahalı.
![]()
KTC M27T6S 27" 1Ms 200Hz 2K QHD HDR1000 QD-Mini LED IPS Gaming Monitör
KTC M27T6S 27" 1Ms 200Hz 2K QHD HDR1000 QD-Mini LED IPS Gaming Monitörteknoklik.com
![]()
KTC M27T6S Review 2026: Everything You Need To Know
The KTC M27T6S is a 27" 1440p 210Hz IPS gaming monitor with an 1152-zone mini LED FALD backlight and HDR-1000.www.displayninja.com
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2000 yılından beri poşet üretende aynı şeyleri söylüyor. Bazen bu zam muhabbetlerini trollüne söylediğinizi düşünüyorum.Kankam 10k bandında Edge lit monitörler kol geziyor 13k ya tcl var mini led olarak hdr600. Bu model HDR1000 kullanılan panel farklı IPS, VA almak istemeyenler için gayet iyi seçenek. Beyaz model olduğunu da unutmamak lazım. Buna bir Asus etiketi koy 25-30k yazmazlarsa bir şey bilmiyorum
![]()
KTC says monitor price increases are coming, advises buyers to purchase now - VideoCardz.com
KTC says it can no longer absorb higher component costs and may raise monitor prices. Current pricing remains unchanged for now.videocardz.com
Pahalı diyenler beklesin biraz daha zam yapacak ktc ondan sonra alırsınızsıfır arastırma bos yorumlar
T6 olan VA versiyonu bu IPS
Neye göre daha iyi kaynak var mı?
Son haberlere baktın mı peki ktc ve AOC zam yapacağını söyledi. Monitörlere zam geleceği söyleniyor PCB maliyetleri arttı bakır uçtu
Genelde görüntü olarak VA ancak muadil bir ürün gelmesi lazım.Va mı IPS mi daha iyi mini LED de
Gereksizler ya valla yıldım bunlardanİnsanlar pahalı diyor ama daha bir marka bu miniled işine girmedi
Onlar girerse 2k miniledi 25'e satmaya çalışırlar.
O markamız tabii ki de rog
Birader kendi işine bak sıktınız artık2000 yılından beri poşet üretende aynı şeyleri söylüyor. Bazen bu zam muhabbetlerini trollüne söylediğinizi düşünüyorum.
Firma indirim yapacağım mı diyecekkafadan 50 dolar fazla fiyata satıyor bunu da zam yapacağım diye yedirecek ayet inmiş gibi inanıyorsunuz
Bu farklı model yeni geldi daha 2 günlük monitörBu ktc de mi son denetim sorunu vardı
ATW var mı hoca ? birde milleti kışkırtma boş yorum yazarak 5 6 ay önce FP listenin başına koyduğun monitörü şimdi mor siyahları şöyle diye karalıyorsun sayfalarca mesajın vardır g5 al diye bir sürü insan seni dinleyip g5 almıştır bu forumda alttaki yorumunu talihsiz buluyorumKankam 10k bandında Edge lit monitörler kol geziyor 13k ya tcl var mini led olarak hdr600. Bu model HDR1000 kullanılan panel farklı IPS, VA almak istemeyenler için gayet iyi seçenek. Beyaz model olduğunu da unutmamak lazım. Buna bir Asus etiketi koy 25-30k yazmazlarsa bir şey bilmiyorum
![]()