🔥İndirim Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Ips Beyaz Monitör 14.999 TL!

2-3k daha versen oled alirsin zaten
Mini led den kötü siyah veren mor olan g5 gibi mi mesela hdr performansı berbat
17216.webp

Hoca dedik bağrımıza bastık lansman fiyatı bu adamlarda hiç bir zaman düşük olmuyor malesef
Kankam 10k bandında Edge lit monitörler kol geziyor 13k ya tcl var mini led olarak hdr600. Bu model HDR1000 kullanılan panel farklı IPS, VA almak istemeyenler için gayet iyi seçenek. Beyaz model olduğunu da unutmamak lazım. Buna bir Asus etiketi koy 25-30k yazmazlarsa bir şey bilmiyorum

Ayrıca ktc monitörlerine zam yapacağını duyurdu acele edin alın dedi

Pahalı diyenler beklesin biraz daha zam yapacak ktc ondan sonra alırsınız 😆 sıfır arastırma bos yorumlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Normal M27T6 dan farkı nedir?

IPS ve 20Hz
T6 olan VA versiyonu bu IPS

ve tcl daha iyi
Neye göre daha iyi kaynak var mı?

max ederi 13k 5-6 ay gecsin fiyatları iner bunların
Son haberlere baktın mı peki ktc ve AOC zam yapacağını söyledi. Monitörlere zam geleceği söyleniyor PCB maliyetleri arttı bakır uçtu

Kankam 10k bandında Edge lit monitörler kol geziyor 13k ya tcl var mini led olarak hdr600. Bu model HDR1000 kullanılan panel farklı IPS, VA almak istemeyenler için gayet iyi seçenek. Beyaz model olduğunu da unutmamak lazım. Buna bir Asus etiketi koy 25-30k yazmazlarsa bir şey bilmiyorum

Pahalı diyenler beklesin biraz daha zam yapacak ktc ondan sonra alırsınız 😆 sıfır arastırma bos yorumlar

Son haberlere baktın mı peki ktc ve AOC zam yapacağını söyledi. Monitörlere zam geleceği söyleniyor PCB maliyetleri arttı bakır uçtu
Va mı IPS mi daha iyi mini LED de

Quantum dot
Mini LED 1152 zone
2k 27''
DisplayHDR1000
200hz
IPS Panel

Trendyol da peşin fiyatına taksit fırsatı var ama biraz daha pahalı.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

İnsanlar pahalı diyor ama daha bir marka bu miniled işine girmedi :)
Onlar girerse 2k miniledi 25'e satmaya çalışırlar.
O markamız tabii ki de rog 🫪

2000 yılından beri poşet üretende aynı şeyleri söylüyor. Bazen bu zam muhabbetlerini trollüne söylediğinizi düşünüyorum.
Firma indirim yapacağım mı diyecek :) kafadan 50 dolar fazla fiyata satıyor bunu da zam yapacağım diye yedirecek ayet inmiş gibi inanıyorsunuz

Va mı IPS mi daha iyi mini LED de
Genelde görüntü olarak VA ancak muadil bir ürün gelmesi lazım.

13k ya satılan tcl ile bunun arasında hız, görüş açısı, parlaklık, renk hacmi farkı var ktc lehine. İkisini kıyaslayan bir kaynak da yok ancak bunlar ktc de daha iyi

İnsanlar pahalı diyor ama daha bir marka bu miniled işine girmedi :)
Onlar girerse 2k miniledi 25'e satmaya çalışırlar.
O markamız tabii ki de rog 🫪
Gereksizler ya valla yıldım bunlardan

2000 yılından beri poşet üretende aynı şeyleri söylüyor. Bazen bu zam muhabbetlerini trollüne söylediğinizi düşünüyorum.
Firma indirim yapacağım mı diyecek :) kafadan 50 dolar fazla fiyata satıyor bunu da zam yapacağım diye yedirecek ayet inmiş gibi inanıyorsunuz
Birader kendi işine bak sıktınız artık

Bu ktc de mi son denetim sorunu vardı

ATW var mı hoca ? birde milleti kışkırtma boş yorum yazarak 5 6 ay önce FP listenin başına koyduğun monitörü şimdi mor siyahları şöyle diye karalıyorsun sayfalarca mesajın vardır g5 al diye bir sürü insan seni dinleyip g5 almıştır bu forumda alttaki yorumunu talihsiz buluyorum
1787060909405.webp

Geri