❌İndirim Bitti! Huaweı Watch Fit 4 Pro Akıllı Saat Siyah 4.999 TL

1783360176224.webp

Tahmin ettiğimden çok daha hızlı ilerledi 1 ay savunma yapma hakları varmış kesin 30.gün savunma yaparlar :)

Hakem Heyeti red verdi bana @ardkaratas
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Saçmalık resmen faturamı kesmişsin kargoya verildi bilgisi girmişsin nasıl bir de üstüne savunmalarını kabul edebiliyor ki bende son durum bu
1787062015982.webp

Nasıl ya, 2 ayda sonuç nasıl açıklanıyor hocam? Yapay zekâya yazdırsaydın ya hukuki metin olarak. Akakçe grafik tablolarını vesaire koydun mu? Belki yapmışsındır da ben merak ettiğim için soruyorum.
Bende koymadım ama faturamı kargoya verildi bilgisin felan herşeyi ekledim

Nasıl ya, 2 ayda sonuç nasıl açıklanıyor hocam? Yapay zekâya yazdırsaydın ya hukuki metin olarak. Akakçe grafik tablolarını vesaire koydun mu? Belki yapmışsındır da ben merak ettiğim için soruyorum.
Bu zamana kadar sadece 1 tane thh süreci kaybettim o da ilk sürecimdi, test amaçlı yapmıştım zaten. Akakçe verileri, sms vs. bütün her şeyi dosyaladım, benden habersiz iade talebimi onayladıklarına kadar destan yazdım onu da atayım okuyun :D

Bu zamana kadar sadece 1 tane thh süreci kaybettim o da ilk sürecimdi, test amaçlı yapmıştım zaten. Akakçe verileri, sms vs. bütün her şeyi dosyaladım, benden habersiz iade talebimi onayladıklarına kadar destan yazdım onu da atayım okuyun :D
1787062155637.webp
1787062192014.webp

Saçmalık resmen faturamı kesmişsin kargoya verildi bilgisi girmişsin nasıl bir de üstüne savunmalarını kabul edebiliyor ki bende son durum bu Alıntıyı görüntüle

Hukuki kanun maddeleri vesaire ekledin mi hocam? Onlar da önemli. Akakçe verisinden ziyade, varsa Yargıtay içtihatları vesaire tüm hukuki şeyleri ekleyeceksin. Son 6 ayın grafiğini de eklesen iyi olurdu; işte bu fiyatlara düşmüş son 6 ay civarında vesaire, normal piyasa fiyatı diyerek vesaire.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fena değil de sen hiç kanun maddesi vesaire hiçbir hukuki dayanak eklememişin o zayıflatmış bence dilekçeyi.

Hukuki kanun maddeleri vesaire ekledin mi hocam? Onlar da önemli. Akakçe verisinden ziyade, varsa Yargıtay içtihatları vesaire tüm hukuki şeyleri ekleyeceksin. Son 6 ayın grafiğini de eklesen iyi olurdu; işte bu fiyatlara düşmüş son 6 ay civarında vesaire, normal piyasa fiyatı diyerek vesaire.
kanun maddeleri ekledi evet gpt ve gemini yazdı metinleri bir çok kez revize ettirdim ama diğer arkadaşın gönderdiği kadar detaylı yazmamıştım aslında neler yazabilirim diye bir kaç önceki mesajda yardım istedim ama yazan olmadı :(

kanun maddeleri ekledi evet gpt ve gemini yazdı metinleri bir çok kez revize ettirdim ama diğer arkadaşın gönderdiği kadar detaylı yazmamıştım aslında neler yazabilirim diye bir kaç önceki mesajda yardım istedim ama yazan olmadı :(
Ben görsem yardım ederdim ya gözümden kaçmış

Saçmalık resmen faturamı kesmişsin kargoya verildi bilgisi girmişsin nasıl bir de üstüne savunmalarını kabul edebiliyor ki bende son durum bu Alıntıyı görüntüle

Bu Media Markt bı değişik adamlarin büyük hatalarda zaten iptal hakkı var iptal edildi dese tamam da geçen bir arkadasa daha aynısını yapıp siz iade ettiniz demişler
Sebebi ne acaba
Bu arada bence yanlis karar verilmis 1k ya falan satılsa ve iptal edilse tamam da yüzde 40 ucuza koymuş arada büyük bir fark yok ugrasabilirsen kazanabilirsin bence

Fena değil de sen hiç kanun maddesi vesaire hiçbir hukuki dayanak eklememişin o zayıflatmış bence dilekçeyi.
bu zaman kadar bazı davalarda ekledim bu davada hiç eklemeye gerek yoktu çünkü bir sürü ekran görüntüsü gönderdim. her şey açık ve ortadaydı. Yüksek ihtimalle karşı taraf yüksek fiyat yazıp buradan bu fiyata indik gibi gösterip işi bitirdi.

Bu Media Markt bı değişik adamlarin büyük hatalarda zaten iptal hakkı var iptal edildi dese tamam da geçen bir arkadasa daha aynısını yapıp siz iade ettiniz demişler
Sebebi ne acaba
Bu arada bence yanlis karar verilmis 1k ya falan satılsa tamam iptal hakkın var da yüzde 40 ucuza koymuşsun ugrasabilirsen kazanabilirsin bence
thh red verirse bulaşmam ya ama hukuki olarak kazanmam gerekiyor mediamarkt'ın şu durumda haklı çıkar bir yanı yok ki hem fatura kesip hem kargo verildi bilgisi verip üstüne üstlük benim adıma iade açıp iadeyi nasıl kabul edebiliyor

Bütün pdf fatura sms her şey eklendi.

ChatGPT bile diyor sizin kazanmanız lazımdı bu ne saçmalık !

Geri