🔥İndirim Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Ips Beyaz Monitör 14.999 TL!

aga sen ne yaşıyosun ya adam hep G5 'in negatif yanlarını sayarak önerdi millete her zaman. fiyatı uygunsa yapış al zaten ama daha iyisine yakın fiyatsa önermez, alın demez. boş yapıyosunuz güç zehirlenmesi geçirdiği falan yok mevcut olduğu her forumda bi karşılık beklemeden her konuya koşuyor yardımcı oluyor adam. size çok böyle adamlar ya.
Adamsın dostum çok güzel açıklamışsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20-21k iken F/P kralı :ROFLMAO: :ROFLMAO: aradan 4-5 ay geciyor 15k ya alınmaz diyor. Tam troll, aman firmaların fiyatlarına laf söyleme kızar.
Alıntıyı görüntüle

Mat kaplama var loş ortamda rahat kullanılır diyip insanlara tavsiye verdi aldırttı resmen 2 ay gecti mağarada yaşamıyorsan alma diyor. :ROFLMAO:
Açıklama yaptım bu konuda hala neyi tartısıyorsun? Fp ne demek bilgin var mı?

PC bileşenlerini almam 1 hafta sürdü neredeyse 1 aydır monitör bakıyorum karar veremiyorum. Tam verecem
şöyle videolar çıkıyor karşıma. Eleman TCL R94 iade edip normal fast IPS'e dönmüş. Çok baş ağrıttı monitör mevzusu gözü karartıp almak lazım.

Adamsın dostum çok güzel açıklamışsın.

Açıklama yaptım bu konuda hala neyi tartısıyorsun? Fp ne demek bilgin var mı?
sağolasın hocam ne zaman yardıma ihtiyacım olsa geldin, başkalarının konularında da çokça görüyorum farklı forumlarda da görüyorum bi karşılığı olmadan söylediğin şeyi sürekli de söyleyerek yardımcı oluyosun. savunuruz.

şuan 16k olsa yine önerir fiyatına göre iyi ürün çünkü. 18k şuan öneriyor mu her yerde? hayır. çünkü bu baremlerde daha iyileri alınabiliyor ufak fiyat farklarıyla.
şaka mısın sen? Bu ürün 21k ya satılırken mat kaplama etkisi aynıydı 17k indirime girince de aynıydı. Adam 21k da mat kaplamaya loş ışıkta rahat kullanılır diyip siyahlar biraz morarıyor diyor miniledler cıkıyor ürün 17k ya düşüyor mağarada yaşamıyorsan alınmaz, mat kaplama çöp ekran mosmor oluyor diyor.
Kendisi bir kac ay arayla aynı ürüne yorumunu farklı yapıyor DİĞER MODELLER HARİC.
gelmiş avukatlığnı yapıyon eski konuları görmediğin belli

Tayfuna laf yok bu adam monitör işinden anlıyor.

monitörde rekabet çok arttı piyasaya yeni ürünler geliyor hergün bugün güzel olan ürün yarın B ürünü geldiği için alınmaz konuma gelebilir çoğu üründe bu sistem var
Her gelecek ürünü önden tahmin etmek gibi bir yeteneği olan varsa buyursun aydınlatsın. Boşuna adamın üstüne geliyorlar

şaka mısın sen? Bu ürün 21k ya satılırken mat kaplama etkisi aynıydı 17k indirime girince de aynıydı. Adam 21k da mat kaplamaya loş ışıkta rahat kullanılır diyip siyahlar biraz morarıyor diyor miniledler cıkıyor ürün 17k ya düşüyor mağarada yaşamıyorsan alınmaz, mat kaplama çöp ekran mosmor oluyor diyor.
Kendisi bir kac ay arayla aynı ürüne yorumunu farklı yapıyor DİĞER MODELLER HARİC.
gelmiş avukatlığnı yapıyon eski konuları ya görmediğin belli
Lafları cımbızla çekmek isteyince sen ya bravo sana 25 bin tl olan ürüne karşı 20 bin tl ye g5 alınır dedim ya haksız oldum adamın bütçesi olduğu zaman hep zorladım 25k ya Glossy al diye. Konularda var mıydın? Yoktun ne anlatıyorsun? Mini LED de olmayınca 20k ya ne önerecektim Edge lit IPS mi? Tcl ve ktc yeni piyasaya girdi o zaman yoktu. 25k en ucuz glossy oled samsung g5 ise 20 bin tl. Ne önerirsin söyle 6 ay bekle yenisi gelir belki mi dersin

gelmiş avukatlığnı yapıyon eski konuları görmediğin belli
rakip yoktu, alternatif yoktu. fakat rakip ve alternatiflere bakınca negatif etkisi daha çok göze çarpmış demek ki. bu adamın monitör bilgisine laf yok söylediği şeyler demek ki alternatiflere göre ciddi eksi yazacak şeyler.

PC bileşenlerini almam 1 hafta sürdü neredeyse 1 aydır monitör bakıyorum karar veremiyorum. Tam verecem
şöyle videolar çıkıyor karşıma. Eleman TCL R94 iade edip normal fast IPS'e dönmüş. Çok baş ağrıttı monitör mevzusu gözü karartıp almak lazım.
Evet bence de gözüm karartıp almak lazım orta iyi bir modelo

Tayfuna laf yok bu adam monitör işinden anlıyor.

monitörde rekabet çok arttı piyasaya yeni ürünler geliyor hergün bugün güzel olan ürün yarın B ürünü geldiği için alınmaz konuma gelebilir çoğu üründe bu sistem var
Neden eleştiri olmasın? O diyecek ki, "Ben yanlış düşündüm, insanları yanlış yönlendirdim, kusura bakmayın." Bu kadar basit bir şey. Zaten piyasaya er ya da geç mini LED'ler, alternatif OLED monitörler girecekti; bunu görmek için kâhin olmaya gerek yok.

Neden eleştiri olmasın? O diyecek ki, "Ben yanlış düşündüm, insanları yanlış yönlendirdim, kusura bakmayın." Bu kadar basit bir şey. Zaten piyasaya er ya da geç mini LED'ler, alternatif OLED monitörler girecekti; bunu görmek için kâhin olmaya gerek yok.
O durumun şartına göre yönlendirme yapar adamı her foruma girdiğimde monitör incelemesi yayınlarken veya ülkeye yeni gelen monitörün haberini yaparken görüyorum bu adam niye yanlış yönlendirme yapsın her şey bütçede bitiyor o anda adamın bütçesine göre ne iyiyse onu diyor işte

Konu mahşer alanı şimdi monitör arayan ama hiç bilgisi olmayan biri olarak kafam çok karıştı bu ürün alınır mı alınmaz mı
bizim kavgamız şuan bu ürün dışında hocam. ürün güzel bir ürün ben bütçem sebebiyle bir tık daha indirim bekleyip alıcam eğer bütçen varsa şuanda da alabilirsin. çöp tcl'den iyidir.

Geri