• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:45'ten itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Bu Üniversitenin Wp Grupları Bana Boş Gelmeye Başladı Ya

Reaksiyon skoru
13
Yani biraz açılayım, sosyalleşeyim diye girdim. Başta eyw güzeldi, bir kaç kişiyle buluşacam okullar açılınca galiba ama çok boğmaya başladı beni. Rahatsız eden şekilde karı kız muhabbetleri, duyarcılar, aralarında kız tavlamaya çalışan ist sınıflar veya mezunlarda var sanırım. Bunu boğucu bulmaman mı gerekiyor sosyal olmak için kafam karıştı.

Çok büyük kayıp yaşar mıyım sosyallik namına çok aktif olmaz isem buralarda?

Yani işte söylemek istemiyorum da soruda sorduğum gibi, sosyallik açısından eksik kalır mıyım ya? Yüz yüze tanışma yetmez mi
Ben de İstanbul'da bi devlet unisi tutturdum hic sohbet grubu fln bulamadim yani eksiklik yasayacagimi da düşünmüyorum

Yani biraz açılayım, sosyalleşeyim diye girdim. Başta eyw güzeldi, bir kaç kişiyle buluşacam okullar açılınca galiba ama çok boğmaya başladı beni. Rahatsız eden şekilde karı kız muhabbetleri, duyarcılar, aralarında kız tavlamaya çalışan ist sınıflar veya mezunlarda var sanırım. Bunu boğucu bulmaman mı gerekiyor sosyal olmak için kafam karıştı.

üst sınıflardaki boş beleş insanların yeni gelen kızları düşürmeye çalıltığı yer

Yerleştiğim üniversitenin son postunun yorumlarına bakıyorum acaba kaç siralama ile girdiler yazan var mi diye. Postun altına bölümleri yeni kazananlar hemen hosbulduk falan yazmış profillerine üniversitenin kısaltmasıni yazmışlar (sabahın 8'inde). Bazıları bölümünü yazmış wp grubuna beni ekler misiniz yazmış. Ulan üniversiteye wp grubuna girmek bioya üni yazmak için mi giriyonuz adamlara bak hiç okuma niyetiyle yorum yazan görmedim.

siz sosyalleşmek için mi kullanıyorsunuz o grupları? Son sınıfım ben hep duyuruları takip etmek için kullandım o.O2 :kekw:

siz sosyalleşmek için mi kullanıyorsunuz o grupları? Son sınıfım ben hep duyuruları takip etmek için kullandım o.O2 :kekw:
Yani ilk kez üniye girdiğim için heyecan bastı ya yalnız kalırsam diye vs. Yüz yüze sınıfta, fakültede ve klüplerde vs yapnak yeterli olur mu? Çok büyğk bir eksiklik çeker miyim?

Yani ilk kez üniye girdiğim için heyecan bastı ya yalnız kalırsam diye vs. Yüz yüze sınıfta, fakültede ve klüplerde vs yapnak yeterli olur mu? Çok büyğk bir eksiklik çeker miyim?
Yani ben pek sosyalleşen biri değilim, 3 5 arkadaşım var o kadar. Sınıfın %80 kadarını tanımıyorum bunca yıldır. İlk haftalarda çok gruplaşanlar olur onlardan uzak dur, tipleri beğenmediysen aralarına giricem diye kendini ezikleme, dağılacaklar zaten :D Yani konuşmayı seviyorsan illa arkadaşın olur o kadar dert etme. Etkinliklere katılırsan çevren genişler. Çok arkadaşının olmaması o kadar da kötü değil kafana takma. Bölümüne göre grup ödevlerinde falan kaynaşacaksın zaten. Her yere atılıcam diye kendini yorma. Lisenin devamı bir fark yok, tek fark herkesin beyin yaşı daha büyük :D

Yani ben pek sosyalleşen biri değilim, 3 5 arkadaşım var o kadar. Sınıfın %80 kadarını tanımıyorum bunca yıldır. İlk haftalarda çok gruplaşanlar olur onlardan uzak dur, tipleri beğenmediysen aralarına giricem diye kendini ezikleme, dağılacaklar zaten :D Yani konuşmayı seviyorsan illa arkadaşın olur o kadar dert etme. Etkinliklere katılırsan çevren genişler. Çok arkadaşının olmaması o kadar da kötü değil kafana takma. Bölümüne göre grup ödevlerinde falan kaynaşacaksın zaten. Her yere atılıcam diye kendini yorma. Lisenin devamı bir fark yok, tek fark herkesin beyin yaşı daha büyük :D
Delicesine arkadaş yapayım demiyorum tabi de yani en azından iyi-kötü bir arkadaşlarım olsun, sınıf içi ve dışı. Olursa belki sevgilim olsun vs.. öyle çok uçuk düşünmüyorum ama milletle konuşup samimileşmek isterim

Delicesine arkadaş yapayım demiyorum tabi de yani en azından iyi-kötü bir arkadaşlarım olsun, sınıf içi ve dışı. Olursa belki sevgilim olsun vs.. öyle çok uçuk düşünmüyorum ama milletle konuşup samimileşmek isterim
Herkesle konuş illa kafa dengi biri bulacaksın, ilk gün olması avantaj herkes sen gibi çünkü. İlk arkadaşlara çok aşırı bağlanma, zaman geçtikçe daha iyi tanırsın. Kız arkadaş konusunda yarama bastın, biz yaşayamadık :kekw: Piyango orası, hayat karşına ne çıkarırsa artık :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,865
Üyeler
201,858
Son üye
wadaaaa
Geri