Gta 6 Oynanış Sızdırıldı ! (Yeni Görüntüler Geliyor !)

1787081943661.webp

bununla forzayı gömdükten sonra patlarlarsa çok gülerim
araba sürmede forzayı geçmesi gerekiyor

Bunun gerçekten GTA 6 olduğuna veya en azından son hâli olduğuna inanıyorsanız, gelin elimde derme çatma Take-Two isminde bir şirket var satıyorum.

Bu işlerden biraz anlayan biri olarak 3 ihtimal görüyorum:

1- Fan yapımı / sahte görüntü
(%10 olasılık)

İlk videoda animasyonlarda, haritada ve genel görsellerde bariz hatalar var. GTA 6'nın fragmanları baz alınarak yapılmış olma ihtimali var.

2- Gerçek GTA 6 ama eski bir build
( %60 olasılık)

Bence en mantıklı ihtimal bu. 2022-23'te gördüğümüz sızıntılardaki sürümlere benziyor. Animasyonların ham olması, basketboldaki hatalar, evin boş hissettirmesi, fragmandaki çevreyle uyuşmayan detaylar ve grafiklerin eski görünmesi bunu destekliyor.

3- Rockstar nabız yokluyor
(%30 olasılık)

27 Ağustos'ta zaten resmi “Extended Look” geliyor. Belki de Rockstar sızıntıyı özellikle kontrol altında tutup insanların tepkisini ölçüyor ve son gösterimden önce neleri düzeltmeleri gerektiğine bakıyor.

ps3 döneminde aynı fiyatta alacağın pc daha iyi oynatıyordu, donanımı rezilse biz napak
Ondan mı bahsediyoruz su cihazın bu özelliklere ragmen oynatması teknolojik harika.

Bunun gerçekten GTA 6 olduğuna veya en azından son hâli olduğuna inanıyorsanız, gelin elimde derme çatma Take-Two isminde bir şirket var satıyorum.

Bu işlerden biraz anlayan biri olarak 3 ihtimal görüyorum:

1- Fan yapımı / sahte görüntü
(%10 olasılık)

İlk videoda animasyonlarda, haritada ve genel görsellerde bariz hatalar var. GTA 6'nın fragmanları baz alınarak yapılmış olma ihtimali var.

2- Gerçek GTA 6 ama eski bir build
( %60 olasılık)

Bence en mantıklı ihtimal bu. 2022-23'te gördüğümüz sızıntılardaki sürümlere benziyor. Animasyonların ham olması, basketboldaki hatalar, evin boş hissettirmesi, fragmandaki çevreyle uyuşmayan detaylar ve grafiklerin eski görünmesi bunu destekliyor.

3- Rockstar nabız yokluyor
(%30 olasılık)

27 Ağustos'ta zaten resmi “Extended Look” geliyor. Belki de Rockstar sızıntıyı özellikle kontrol altında tutup insanların tepkisini ölçüyor ve son gösterimden önce neleri düzeltmeleri gerektiğine bakıyor.
1787082178794.webp

ATabildim sonunda fotoyu. Video 2023 te cekilmis. Eski bir sürüm. Ama gercekten gta 6. O zamanlarda ai piyasada yok zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı ve berbat mimarisi değil ama. Yıl oldu 2026 ps5e de teknolojik harika de istersen
2006 cihazı kardesim 2013 cihazı mı ps3. O zamanlardaki gibi aman aman bir uçuş yok ki gaming endüstirisinde

bu görsel en az 2-3 senenin o banko zaten. Göreceğimiz gta 6'ın belki %50unu yansıtıyordur falan

benim en çok merak edeceğim şey texure kalitesi nasıl olacak rdr2de 150gb boyut yapmışlardı şuan map daha büyük sanırsam rdr2'den

rdr2de texurelar baya kötüydü bundada benzer kalite mi yapacklar yoksa ileriye gidip oyunu 200 250 gb mı yapacaklar

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Alıntıyı görüntüle
ATabildim sonunda fotoyu. Video 2023 te cekilmis. Eski bir sürüm. Ama gercekten gta 6. O zamanlarda ai piyasada yok zaten.

Eee yani haklıymışım o zaman eğer okuduysanız bende tam 2022-2023 arasındaki sızıntılara beziyor vs. Gibisinden açıkladım orada ve en gerçekçi ve muhtemel senaryonun o olduğunuda yazdım zaten bu artığınız görsel doğruysa o zaman doğru tahmin etmişim işte

Ayrıca Ben Aİ diye bir şey hiç demedim ki yazdığımı okudunuz mu hocam ?
Zaten aklı olan teknoloji ile ilgilenen bunun Aİ olamayacağını çok net anlayabilir

video kullanılamıyor diyor başka link varmı

video silinmis link var mı

2023ün görüntüleriymiş

Geri