ayranli_tuz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,687
bununla forzayı gömdükten sonra patlarlarsa çok gülerim
araba sürmede forzayı geçmesi gerekiyor
Ondan mı bahsediyoruz su cihazın bu özelliklere ragmen oynatması teknolojik harika.ps3 döneminde aynı fiyatta alacağın pc daha iyi oynatıyordu, donanımı rezilse biz napak
Fiyatı ve berbat mimarisi değil ama. Yıl oldu 2026 ps5e de teknolojik harika de istersenOndan mı bahsediyoruz su cihazın bu özelliklere ragmen oynatması teknolojik harika.
Bunun gerçekten GTA 6 olduğuna veya en azından son hâli olduğuna inanıyorsanız, gelin elimde derme çatma Take-Two isminde bir şirket var satıyorum.
Bu işlerden biraz anlayan biri olarak 3 ihtimal görüyorum:
1- Fan yapımı / sahte görüntü
(%10 olasılık)
İlk videoda animasyonlarda, haritada ve genel görsellerde bariz hatalar var. GTA 6'nın fragmanları baz alınarak yapılmış olma ihtimali var.
2- Gerçek GTA 6 ama eski bir build
( %60 olasılık)
Bence en mantıklı ihtimal bu. 2022-23'te gördüğümüz sızıntılardaki sürümlere benziyor. Animasyonların ham olması, basketboldaki hatalar, evin boş hissettirmesi, fragmandaki çevreyle uyuşmayan detaylar ve grafiklerin eski görünmesi bunu destekliyor.
3- Rockstar nabız yokluyor
(%30 olasılık)
27 Ağustos'ta zaten resmi “Extended Look” geliyor. Belki de Rockstar sızıntıyı özellikle kontrol altında tutup insanların tepkisini ölçüyor ve son gösterimden önce neleri düzeltmeleri gerektiğine bakıyor.
2006 cihazı kardesim 2013 cihazı mı ps3. O zamanlardaki gibi aman aman bir uçuş yok ki gaming endüstirisindeFiyatı ve berbat mimarisi değil ama. Yıl oldu 2026 ps5e de teknolojik harika de istersen
O zaman da yoktuAlıntıyı görüntüle
ATabildim sonunda fotoyu. Video 2023 te cekilmis. Eski bir sürüm. Ama gercekten gta 6. O zamanlarda ai piyasada yok zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2006 cihazı kardesim 2013 cihazı mı ps3. O zamanlardaki gibi aman aman bir uçuş yok ki gaming endüstirisinde
PS 3 çıkış oyunu olan codO zaman da yoktu
Tartışmicam hiç valla konsol kavgasına girersem burda hiç bitmez enerjim de yokPS 3 çıkış oyunu olan cod
Alıntıyı görüntüle
Ps 4 çıkış oyunu olan cod
Alıntıyı görüntüle
Nasıl yok asıl çağ bu senelerde atlandı
Alıntıyı görüntüle
ATabildim sonunda fotoyu. Video 2023 te cekilmis. Eski bir sürüm. Ama gercekten gta 6. O zamanlarda ai piyasada yok zaten.