PC İçin Soundbar Önerisi

Squirtle48

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,979
Bütçe
5000
Selamlar.
Eşimin beyaz bir sistemi var. Hoparlörü bozuldu çok kalitelide değildi zaten.
Şimdi beyaz hoparlör arayışına girdim içime sinen hiç bir şey yok, pekte çeşit yok zaten.
Bende soundbarlara bakayım dedim, onlarda da pek fazla seçenek yok beyaz olarak.
Bana beyaz renk soundbar önerecek olan var mı?
Rekabetçi tarzı oyunlarda kullanılmayacak, sims, skyrim, elden ring, my time at portia gibi oyunlar oynuyor hanım.
Birde müzik dinliyor.
Bu ikisinde bizi üzmeyecek BT'li bir soundbar arayışındayım, önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 3-5k arası gibi düşünüyorum mümkünse.
Şöyle bir şey işimizi görür mü?
Yada böyle bir şey?

Samsung un var bende, satmayı düşünüyorum kutusu falan hepsi duruyor eksiksiz çiziksiz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Monitörün altına koymuştum,digital audio ile de başlamıştım. Dolby atmos vs desteği var, film izlerken baslar vs çok iyi

Samsung un var bende, satmayı düşünüyorum kutusu falan hepsi duruyor eksiksiz çiziksiz

Monitörün altına koymuştum,digital audio ile de başlamıştım. Dolby atmos vs desteği var, film izlerken baslar vs çok iyi
0 almayı düşünüyorum hocam, modeli nedir tam olarak önerirseniz?

Lecoo Soundbar şık falan ama çok konuşuyor. Bir de ses kalitesi çok iyi değil babamla kardeşimde var sesi beğenmedikleri için kullanmıyorlar.

Benim tavsiyem aldığın cihazın kullanım videolarına bak ve açılınca, bağlanınca vıddık vıddık diye ses çıkaran modellerden uzak durmaya çalış. Sadece açılınca ses çıkarıyor benim Soundbar ama inanılmaz tilt ediyor beni

Lecoo DS108 kullanıyorum alma bence

1787066530185.webp

Lecoo DS108 kullanıyorum alma bence

Alıntıyı görüntüle
Neden memnun değilsiniz hıocam?

Lecoo Soundbar şık falan ama çok konuşuyor. Bir de ses kalitesi çok iyi değil babamla kardeşimde var sesi beğenmedikleri için kullanmıyorlar.

Benim tavsiyem aldığın cihazın kullanım videolarına bak ve açılınca, bağlanınca vıddık vıddık diye ses çıkaran modellerden uzak durmaya çalış. Sadece açılınca ses çıkarıyor benim Soundbar ama inanılmaz tilt ediyor beni
Yani akşamdan akşama kullancaz açılırken ses çıkarmasını problem etmeyiz heralde.
Ses çok mu kötü videolarda iyi gibi duruyordu.

Selamlar.
Eşimin beyaz bir sistemi var. Hoparlörü bozuldu çok kalitelide değildi zaten.
Şimdi beyaz hoparlör arayışına girdim içime sinen hiç bir şey yok, pekte çeşit yok zaten.
Bende soundbarlara bakayım dedim, onlarda da pek fazla seçenek yok beyaz olarak.
Bana beyaz renk soundbar önerecek olan var mı?
Rekabetçi tarzı oyunlarda kullanılmayacak, sims, skyrim, elden ring, my time at portia gibi oyunlar oynuyor hanım.
Birde müzik dinliyor.
Bu ikisinde bizi üzmeyecek BT'li bir soundbar arayışındayım, önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 3-5k arası gibi düşünüyorum mümkünse.
Şöyle bir şey işimizi görür mü?
Yada böyle bir şey?
Leviathan v2x

Neden memnun değilsiniz hıocam?

Yani akşamdan akşama kullancaz açılırken ses çıkarmasını problem etmeyiz heralde.
Ses çok mu kötü videolarda iyi gibi duruyordu.
kablosuz kalitesi pek hoşuna gitmedi ses olarak patlıyor EQ ile belki düzele bilirde bundan öte Type-C olmaması eski usb micro b kullanıyor eksi bence günümüzde , bluetooth ile pc bağlı kullandım ben hep prizde takılı kaldı işimi görüyo ama bu fiyat hak etmez birde Bu soundbar konusması ile ilgili bir anım var aldığım ilk zamanlarda gece 3 sistem kapattım yatağıma geçtim uyuyorum POWER OFF diye bağırdı ne olduğunu şaşırdım :ROFLMAO: artık her sistem kapattığımda arkasından off alıyorum

Son düzenleme:
Düşündüğüm bütçenin çok üzerinde + beyaz renk olması lazım.

kablosuz kalitesi pek hoşuna gitmedi ses olarak patlıyor EQ ile belki düzele bilirde bundan öte Type-C olmaması eski usb micro b kullanıyor eksi bence günümüzde , bluetooth ile pc bağlı kullandım ben hep prizde takılı kaldı işimi görüyo ama bu fiyat hak etmez birde Bu soundbar konusması ile ilgili bir anım var aldığım ilk zamanlarda gece 3 sistem kapattım yatağıma geçtim uyuyorum POWER OFF diye bağırdı ne olduğunu şaşırdım :ROFLMAO: artık her sistem kapattığımda arkadasın dan off alıyorum
Anladım hocam, vallahi yutub incelemesinde övüyolardı bende aldım, olmazsa iade ederim bi test ederiz, işimizi karşılayacak gibi ise kullanırız artık.
Sesleri kapatamıyor musunuz? 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,243
Üyeler
203,754
Son üye
Andromed
Geri