arkadaşlar gerçekten oyunun oynanış görüntüleri sızdırıldı 2 tane video bulunmakta
siz ne düşünüyorsunuz ? oyun nasıl ? düşüncelerinizi bekliyorum
LİNK:
telif yemeden izleyin derim Take Two hemen telif atıyor![]()
NOT: video telif yedi arkadaşlar
Yeni olsa feci kötü derdim ama 2023 göre fena değil bence baya gelişmiştir o zamana göre oyunSızıntı oynanış videosu 2023'te kaydedilmiş, yeni yayınlanmış yani oyunun eski bir sürümüne ait. Ona göre eleştirin.
(Videonun metadata'sı)
Alıntıyı görüntüle
Red Dead Redemption 2'nin animasyonlarını kullanmışlar. Bu oyun sektöründe gayet kullanılan bir şey, oyunun erken aşamasında animasyonları daha yapmadan önce firmalar önceki oyunlarının animasyonlarını geçici olarak kullanır. Büyük ihtimalle oyun çıktığında animasyonlar sıfırdan yapılmış ve şu anda izlediğimizden çok daha başka olacaktır. Diğer bir ihtimal ise animasyonları sıfırdan yapmaktansa RDR 2'nin animasyonlarını büyük ölçüde revize edip öyle kullanmaları.
Yeni olsa feci kötü derdim ama 2023 göre fena değil bence baya gelişmiştir o zamana göre oyun
onur sistemi bence olmamalıAlıntıyı görüntüle
Bu arada onur sistemi var arkadaşlarAdamı bayılttığımız halde levyeyi alıp vurmaya başladığımızda çıktı bu simge.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynı zamanda videoda dikkat ederseniz sol üstte staminamız yani dayanıklılığımız var.