Gta 6 Oynanış Sızdırıldı ! (Yeni Görüntüler Geliyor !)

Bir kaç tane video gördüm ama ai gibi geldi, değilse geçmiş olsun.

rockstar çalişanlari ai a veri vere vere oyun gerçekten ia videosundakilere benizyor rockstar cok fazla iaa bilgi vermis

arkadaşlar gerçekten oyunun oynanış görüntüleri sızdırıldı 2 tane video bulunmakta
siz ne düşünüyorsunuz ? oyun nasıl ? düşüncelerinizi bekliyorum
LİNK:
telif yemeden izleyin derim Take Two hemen telif atıyor
NOT: video telif yedi arkadaşlar

Buyurun

Sızıntı oynanış videosu 2023'te kaydedilmiş, yeni yayınlanmış yani oyunun eski bir sürümüne ait. Ona göre eleştirin.
(Videonun metadata'sı)

2w19u7dha6kh1.webp

Red Dead Redemption 2'nin animasyonlarını kullanmışlar. Bu oyun sektöründe gayet kullanılan bir şey, oyunun erken aşamasında animasyonları daha yapmadan önce firmalar önceki oyunlarının animasyonlarını geçici olarak kullanır. Büyük ihtimalle oyun çıktığında animasyonlar sıfırdan yapılmış ve şu anda izlediğimizden çok daha başka olacaktır. Diğer bir ihtimal ise animasyonları sıfırdan yapmaktansa RDR 2'nin animasyonlarını büyük ölçüde revize edip öyle kullanmaları.

Sızıntı oynanış videosu 2023'te kaydedilmiş, yeni yayınlanmış yani oyunun eski bir sürümüne ait. Ona göre eleştirin.
(Videonun metadata'sı)

Alıntıyı görüntüle

Red Dead Redemption 2'nin animasyonlarını kullanmışlar. Bu oyun sektöründe gayet kullanılan bir şey, oyunun erken aşamasında animasyonları daha yapmadan önce firmalar önceki oyunlarının animasyonlarını geçici olarak kullanır. Büyük ihtimalle oyun çıktığında animasyonlar sıfırdan yapılmış ve şu anda izlediğimizden çok daha başka olacaktır. Diğer bir ihtimal ise animasyonları sıfırdan yapmaktansa RDR 2'nin animasyonlarını büyük ölçüde revize edip öyle kullanmaları.
Yeni olsa feci kötü derdim ama 2023 göre fena değil bence baya gelişmiştir o zamana göre oyun

1787085767086.webp

Bu arada onur sistemi var arkadaşlar :D Adamı bayılttığımız halde levyeyi alıp vurmaya başladığımızda çıktı bu simge.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı zamanda videoda dikkat ederseniz sol üstte staminamız yani dayanıklılığımız var.

Beklediğim kadar iyi değil diyenler dün mü doğdu acaba?

Şu videoların erken geliştirme aşamasından kalma sızıntılar olduğunu anlamak için einstein olmaya gerek yok beyler, en az 2-3 yıl öncesinin çok çok erken geliştirme aşaması videoları.

3-4 senelik bi erken geliştirme görüntüsü olduğu zaten bariz herkes final oyunmuş gibi çullanmış. Abi ben fena yükseldim oyuna, grafikler güzel göründü. Cilalamalar ile bence dünya tarihinin hikaye ve olay örgüsünü bilmem ama açık dünya oynanış olarak en iyi yapıtına sahip olacağız.

Cyberleek'in ana sitesi düşmüş ama yan siteler hala aktif Rockstar iş başında :D

Alıntıyı görüntüle

Bu arada onur sistemi var arkadaşlar :D Adamı bayılttığımız halde levyeyi alıp vurmaya başladığımızda çıktı bu simge.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı zamanda videoda dikkat ederseniz sol üstte staminamız yani dayanıklılığımız var.
onur sistemi bence olmamalı

Geri