🔥İndirim Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Ips Beyaz Monitör 14.999 TL!

foto yalan hesaplarıma göre fotodaki mini ledler yaklaşık 3500 tane olmalı :D

6

Dostum sanırım birbirimizi biraz yanlış anladık, "6 ay bekle" derken kesin bir takvim vermedim, kocaman bir Türkiye pazarında rekabet gereği illaki G5 gibi giriş seviyesi ve kronik sorunları olan monitörlerden çok daha iyilerinin kısa süre içinde geleceğini ifade etmek için bunu temsili bir süre olarak kullandım. Piyasayı benden daha iyi bildiğini zaten kabul ediyorum ve ortada bir manipülasyon veya ragebait yapma niyetim kesinlikle yok; benim başından beri asıl eleştirdiğim şey, sorunları bilinen bir monitörü S-tier gibi zirve bir konuma koymandı. Çünkü senin yazdığın o değerli teknik detayları okumak ortalama bir kullanıcı için zor olabiliyor; sıradan vatandaş sadece o grafiğe bakıp "S tier ise en iyi monitör budur" diyerek alışveriş yapıyor. Sadece bana göre yanlış olan bu durumu saygı çerçevesinde dile getirmek istedim, niyetim asla seni kırmak veya emeğini küçümsemek değildi; umarım şimdi kendimi daha net ifade edebilmişimdir ve bu konuyu uzatmadan burada tatlıya bağlarız.
6 ay öncesi 6 ay öncesinde kaldı. O zaman g5 en iyi seçenekti rakip yoktu, yine olsa yine önerirdim. Şu an g5 18k ya alınmaz. 14k ya düşerse olabilir. 6 ay sonra KTC yerine başka mini led gelir daha iyi ve benzer fiyatta olursa onu öneririm ktc önermem.

6 ay öncesi 6 ay öncesinde kaldı. O zaman g5 en iyi seçenekti rakip yoktu, yine olsa yine önerirdim. Şu an g5 18k ya alınmaz. 14k ya düşerse olabilir. 6 ay sonra KTC yerine başka mini led gelir daha iyi ve benzer fiyatta olursa onu öneririm ktc önermem.
Tayfun hocam, bu monitör mü yoksa TCLin 2k 180hz olan mini ledi mi daha iyidir ?

Tayfun hocam, bu monitör mü yoksa TCLin 2k 180hz olan mini ledi mi daha iyidir ?
Ben bilmiyorum hacı soğuttular beni piyasa zamanla değişiyor bakarsın 6 ay 1 yıl sonra daha iyisi gelmiş sonra bana gelip de falan zamanda şunu önerdin deme sonra

Ben bilmiyorum hacı soğuttular beni piyasa zamanla değişiyor bakarsın 6 ay 1 yıl sonra daha iyisi gelmiş sonra bana gelip de falan zamanda şunu önerdin deme sonra
6 Ay 1 yıl sonrasını düşünmek bana saçma geliyor, daha iyisi gelir diye almayıp beklemek mantıklı değil. Size hiçbir şekilde bir şey demem hocam ne haddime. TCL i sipariş etmiştim. Eğer daha iyi dersen iptal edip bunu alabilirim.

hocam sizce ayda 15 gün 4-5 saat oyun oynayan biri için 25 k bütçe ile ne almalı,gelip size suçlamam ben

6 Ay 1 yıl sonrasını düşünmek bana saçma geliyor, daha iyisi gelir diye almayıp beklemek mantıklı değil. Size hiçbir şekilde bir şey demem hocam ne haddime. TCL i sipariş etmiştim. Eğer daha iyi dersen iptal edip bunu alabilirim.
Bunu defalarca açıkladım ancak öyle bir öneri isteniyor ki yıllarca kral tahtında otursun, aksi halde başka bir monitör önerirsem hatalı oluyorum.

TCL

Statik kontrast oranı yüksek
IPS glow sorunu yok
Biraz black smearing sorunu (çok değil)

KTC

Renk gamutu daha iyi
Hız (black smearing yok)
Görüş açısı daha iyi
HDR parlaklığı daha iyi
IPS glow sorunu mevcut

180 zone ile tcl 1152 zone xiaomi den daha iyi iş çıkartmış. Optimizasyon bu yüzden önemli. Hangisi daha başarılı bilmiyorum çünkü hem kıyas yok, hem de detaylıca incelemeden kesin şu daha iyi diyemeyiz. Ancak Ktc biraz daha dolu gibi duruyor.

KTC nin hem mini LED IPS, hem de Mini led VA yine 1152 zone versiyonunu alan bir reddit kullanıcısı IPS olanı da çok beğendiğini söylemişti. Yani kötü olsaydı önermezdi diye düşünüyorum. Biraz daha yakınım ktc ye ancak detaylı araştırma yapmanızı yine öneririm. Reddit vs gezip büyük bir kusuru var mı öğrenmek lazım. Ld algoritması iyi çalışmazsa sıkıntı. Tcl iyi duruyor tek sorun kalite kontrol bir tık kötü gibi (ölü piksel şikayetleri)

hocam sizce ayda 15 gün 4-5 saat oyun oynayan biri için 25 k bütçe ile ne almalı,gelip size suçlamam ben
Sizin kullanımınız hafif olduğu için OLED daha iyi gider diye düşünüyorum. Metin okuma veya iş için kullanmayacaksınız değil mi?

25k nın altında lg 27gx704 a b veya Mo27q2a indirime giriyor 23k bandına bu ikisi alınabilir. LG de reklam yazılımı mevzusu var duymuşsunuzdur diye tahmin ediyorum. Ancak fp olarak iyi. Bütçe artarsa Xg27aqdmgr alınabilir.

QD ve woled kusurları ve farkları icin rehberlerine bakıp kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.

sadece oyun,teşekkür ederim
Paylaştığım rehberleri okuyup tercih edin ki hangi sorunları yaşayacağınızı bilin. Oled diyerek geçmeyin bazı önemli kusurlar var her iki taraftada.

miniled oledi fazla aratır mı ya
Asiri detayci degilsen aratmaz hocam. Yani aksam gideyim iki kafa dagitmaya last of us oynayayim, arkadaslarla fifa atayim, bi iki el cs gireyim dersen aratmaz ama derin renk tonlari kullanacagin, tasarim yapacagin bi durumsa elbet ki oledler de indirime girecektir.

Zaten satışlar az üstüne zam geliyor. 11.11 de şansımıza alırız artık.

Geri