🔥İndirim Asus Nakit İade Kampanyası 28.09 Tarihine Kadar

Zamaninda bu kampanya ile rog strix scar scope deluxe almistim ilk ayin sonunda iade gelmisti yanlis hatirlamiyorsam. Cok bekletmediler.

Buralari okuyup zammi getireceklerine, sikayetleri okusalar keşke.
Bu Asus 15-20 yıl oncede böyleydi. Belli ki hala aynı. Rezalet müşteri iliskileri arpa boyu ilerlememis. Benim aklımda da hep sorunlu marka olarak kalmisti zaten. Cok şükür hicbir ürünüm yok bu markadan.
Kaliteli marka diye pazarliyorlar bir de.. komik.

Geçen sene rog b850f aldım iadeyi yapmadı vicdansız sonrasında unuttum aradan zaman geçti baya

Ohoo iade alamayan doluymuş önceki kampanyadan. Bu nasıl iş ya? Kampanya degil baska bir sey bu da söylersek bizim başımız derde girer.
Bunlari topluca cimere falan yazsaniza...

Bir de kampanya kurallarina baktim da "ASUS, katılımcının bonusunu müşteri tarafından bildirilen banka hesabına aktaracaktır. Bu işlem 30 iş gününe kadar sürebilir. ASUS’un veya görevlendirdiği temsilcilerinin transfer denemesinin başarısız olması hâlinde ASUS yeni bir deneme yapmakla yükümlü değildir."

"Katılımcının promosyon ürününü iade etmesi hâlinde promosyon talebi iptal edilir. Ödemesi yapılmış taleplerin, 75,00 € tutarındaki ek işlem ücretiyle birlikte ASUS’a iade edilmesi gerekir."
:)))))))

Ürünü aldın. Kullandın. Sonra iadeni aldın ama üründe üretim hatasi vs olduğunu fark ettin ve iade ettin. Asus Bey kampanya kapsamındaki geri ödemesini zaten geri almakla beraber üstüne bir de 75 euro ceza keserim diyor şeklinde anlaşılıyor detaylandırmamış çok... Yani 1000 lira iade alıp, üretim hatası olan ürünü iade ettim diye 75 euro ceza...pek güzelmiş.

Son düzenleme:
Asustan bir şey almayın fabrikasyon kusurlu ürün yolladılar servise gönderdim anakart üzerinde hasar oluşmuş(benden kaynaklı değil) diyip iade raporu kesmediler. Müşteri memnuniyeti diye kendilerini kandırıp bir de ücretli işlemi ücretsiz yaptık diyorlar. Bir sıkıntı yaşadığınızda çözmezler.

piyasanın tekeline güvenmeyeceksek kime güveneceğiz arkadaş

piyasanın tekeline güvenmeyeceksek kime güveneceğiz arkadaş
tekel kavramı yanlış, ben ürünlerine laf etmiyorum zaten kaliteli bileşenler ve donanıma sahip fakat yaşadığın bir problemde asusta muhattap bulamazsın bilgin olsun hakkını yerler. Teknolojik bir ürün alırken hiçbir zaman %100 güvenemezsin kimseye zaten en kralı ayıplı ürün yollar en dandiği düzgün ürün yollar belli olmaz o işler.

Geri