Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Alabilenler nasıl alıyor bu depo ürünlerini? Bildirim geldiği anda tıklayıp sepete atıyorum. Kartım Amazon'da kayıtlı ve kod istemeden siparişi alıyor direk. 20 saniyeden az sürede ödeme ekranına gittiğim halde stok bitti diyor.

Alabilenler nasıl alıyor bu depo ürünlerini? Bildirim geldiği anda tıklayıp sepete atıyorum. Kartım Amazon'da kayıtlı ve kod istemeden siparişi alıyor direk. 20 saniyeden az sürede ödeme ekranına gittiğim halde stok bitti diyor.
iyi fiyata düşen depo urunlerını botlar çekiyor elle alman biraz zor

Aldim, tesekkur ederim. Beyazini sifir 7000'e almistim, stablerden biri kirik geldi, degisim yapmadilar ben de iade ettim. Bu fiyata cok iyi, hem kablosuz hem hall effect hem de aluminyum ust plaka olmasi harika. Sesi de cok hos bence.
Ürün elime ulaştı. Kutusu savaştan çıkmış şekilde geldi. Ürünün kendisinde de ufak tefek çizikler var. En güzeli de ürünün dongle'ı kutu içinden çıkmadı :D . Amazon'un "Yeni Gibi" ürünleri gün geçtikçe savaş görmüş haline gelmeye başladı.

Ne kadara aldın hocam
Asus Prime 9070xt 35k hocam

1787142122755.webp

Ben de 5080 almıştım az önce geldi ve iki tarafta da jelatinleri duruyor. Aca hiç açılmamış ürün mü diye bi düşündürdü.

Öğrendiğim iyi oldu, yine bi iyi test edeyim o zaman :)
Hocam eksik yazmışım. Amazon ürün kutusuna jelatin atıyor. Ürünün kendisine değil. Kutuyu aç kozmetik olarak nasıl bı bak. Sıfır gelme ihtimali de var. Ekran kartı jelatinliyse sıfır diyebiliriz .

Geri