Nitro aldım pulse geldiDepodan daha önce ekran kartı alan varmı, nasıl kondisyonlarda gelebiliyor? Bir kaç alan kişi yorumu gördüm sıfıra yakın gelenler var da bozuk gelme ihtimali ne kadar oluyor?
Nitro aldım pulse geldiDepodan daha önce ekran kartı alan varmı, nasıl kondisyonlarda gelebiliyor? Bir kaç alan kişi yorumu gördüm sıfıra yakın gelenler var da bozuk gelme ihtimali ne kadar oluyor?
Kavga sebebiNitro aldım pulse geldi
iyi fiyata düşen depo urunlerını botlar çekiyor elle alman biraz zorAlabilenler nasıl alıyor bu depo ürünlerini? Bildirim geldiği anda tıklayıp sepete atıyorum. Kartım Amazon'da kayıtlı ve kod istemeden siparişi alıyor direk. 20 saniyeden az sürede ödeme ekranına gittiğim halde stok bitti diyor.
Ürün elime ulaştı. Kutusu savaştan çıkmış şekilde geldi. Ürünün kendisinde de ufak tefek çizikler var. En güzeli de ürünün dongle'ı kutu içinden çıkmadıAldim, tesekkur ederim. Beyazini sifir 7000'e almistim, stablerden biri kirik geldi, degisim yapmadilar ben de iade ettim. Bu fiyata cok iyi, hem kablosuz hem hall effect hem de aluminyum ust plaka olmasi harika. Sesi de cok hos bence.
Ne kadara aldın hocamBen 9070xt aldım, sadece kutuda deforme vardı ama sorunsuz kullanıyorum şu an
Bazen bozuk da gelebiliyor. SD kartlar flash bellekler vs öyle oluyor. Bazen sıfırlamadan yolluyolar mesela.Nitro aldım pulse geldi
botlar sağolsunAlabilenler nasıl alıyor bu depo ürünlerini? Bildirim geldiği anda tıklayıp sepete atıyorum. Kartım Amazon'da kayıtlı ve kod istemeden siparişi alıyor direk. 20 saniyeden az sürede ödeme ekranına gittiğim halde stok bitti diyor.
Amazon iade ürünlerine jelatin atıyor hocamBen de 5080 almıştım az önce geldi ve iki tarafta da jelatinleri duruyor. Aca hiç açılmamış ürün mü diye bi düşündürdü.
Öğrendiğim iyi oldu, yine bi iyi test edeyim o zamanAmazon iade ürünlerine jelatin atıyor hocam![]()
Hocam eksik yazmışım. Amazon ürün kutusuna jelatin atıyor. Ürünün kendisine değil. Kutuyu aç kozmetik olarak nasıl bı bak. Sıfır gelme ihtimali de var. Ekran kartı jelatinliyse sıfır diyebiliriz .Öğrendiğim iyi oldu, yine bi iyi test edeyim o zaman![]()