Yurt Dışı iPhone Alınır mı?

birhiçim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
215
Yıllardır samsung kullanıyorum ve sıkıldım artık ios kullanmak istiyorum ama maalesefki güncel modellerin fiyatlar çok fazla sadece 16e ve 17e alabiliyorum,bende yurt dışı kullanmak istiyorum ama bazı tereddütlerim var 8 ay kullandıktan sonra kalan 4 ay nası geçicek hat olmadan bilmiyorum varsa kullanan tavsiye eder mi ve 4 ayı nasıl geçiriyorsunuz?

Burada alsan zaten yarısından biraz fazlasına kadar vergi. Dolasıyla 800 dolarlık cihaza 1600 küsur dolar vermek çok mantıksız ama yurtdışını dolaylı olarak zulme çevirdikleri için sıkıntı.

2. telefon alıp hattı ona takıyorsun, mobil veri paylaşımı ile kullanıyorsun.

Yıllardır samsung kullanıyorum ve sıkıldım artık ios kullanmak istiyorum ama maalesefki güncel modellerin fiyatlar çok fazla sadece 16e ve 17e alabiliyorum,bende yurt dışı kullanmak istiyorum ama bazı tereddütlerim var 8 ay kullandıktan sonra kalan 4 ay nası geçicek hat olmadan bilmiyorum varsa kullanan tavsiye eder mi ve 4 ayı nasıl geçiriyorsunuz?
Yurtdışı iPhone ve samsung sıkıntı abicim yurtdışı alacaksan poco F8 Ultra veya redmi k90 pro maz al rom vs konusunda sıkıntı yaşamazsın
Hatta bunu alırsan bence mükemmel olur

Yurtdışı iPhone ve samsung sıkıntı abicim yurtdışı alacaksan poco F8 Ultra veya redmi k90 pro maz al rom vs konusunda sıkıntı yaşamazsın
Hatta bunu alırsan bence mükemmel olur
neden sıkıntı hocam toplama falan diyorlar o muhabbet mi

pixel veya xiaomi al

neden sıkıntı hocam toplama falan diyorlar o muhabbet mi
8 ay kullanabiliyorsun onu diyor galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben olsam pixel alırdım, xiaomi yazılımı ve kamerası güven vermiyor
şahsen 17 ultranın bile renkleri pek hoş değil

hocam peki 16e veya 17e nasıldır bilginiz varmı,açıkçası androidden sıkılmaya başladım ios geçeyim diyorum

Ben kendim xiaomi kullandığımdan biliyorum kamerası gayet iyi

hocam peki 16e veya 17e nasıldır bilginiz varmı,açıkçası androidden sıkılmaya başladım ios geçeyim diyorum
O modelleri alacağına xiaomi veya pixel al

Xiaomi 15 ultra kullanıyorum

Kamerası, yazılımı gayet iyi hocam

Geri