🔥İndirim 2026 Gemini Öğrenci İndirimleri

Alıntıyı görüntüle
Bende çıkmıyor. Eski üyeliğimi de iptal ettim.
Süresi devam eden Pro olan hesaplara bu teklifler de geliyor evet, koşullarda geçen yıl Pro alanlar “üyeliği bittikten sonra” yararlanabilir demişler büyük ihtimalle ücretsiz Pro planda olanlar planları bitip hesapları ücretsize düşünce bedava olan planı görecekler. Kampanya sene sonuna kadar geçerli olduğu için Prosu bitmeyenlerin acele etmesine gerek yok.

Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi belgeleri yüklememiz lazım ? Neyi yüklesem doğrulayamadık diyor **
Belge yükletmedi bende. SheerID ile Okul maili + şifresi istedi o kadar.

Ekler

• 1000150720.webp
    1000150720.webp
    79.3 KB · Hit: 126
Üniversite öğrencisi olanlar veya üniversite kaydı yapacaklar faydalanabilir. Geçen yıl 1 senelik Gemini pro alanlar da hala öğrenciyse tekrar alabiliyor. İsterseniz ücretsiz Gemini Plus isterseniz %79 indirimli Gemini Pro (179TL) alabilirsiniz. Sene sonuna kadar geçerli.

Not: Mevcut Prosu henüz bitmeyenler bitene kadar kullanmaya devam edebilir buna hemen geçmenize gerek yok.
oyyyy indirim olayı iyiymiş. Bende bitince ne alsam diye düşünüyordum. Ben 4. sınıfım, mezun olduktan sonra da indirimli devam edebiliyor muyum? 4 yıl boyunca indirim yazıyor çünkü.

oyyyy indirim olayı iyiymiş. Bende bitince ne alsam diye düşünüyordum. Ben 4. sınıfım, mezun olduktan sonra da indirimli devam edebiliyor muyum? 4 yıl boyunca indirim yazıyor çünkü.
Her yıl tekrar öğrenci doğrulaması ister büyük ihtimalle.

Alıntı: Erişimin devam etmesi için uygunluk durumunun her yıl doğrulanması gerekir.

Ücretsiz üyeliğim ekimin başında bitiyormuş bu indirim o zamana kadar devam eder mi yoksa direkt geçeyim mi

Kardeş kusura bakma da ifadeyi doğru anlamamışsın, yazıyı dikkatli okursan en fazla olan süreyi ifade ediyor, net ifade yok ortada. Zaten ileri ki sayfada en fazla 4 yıl ifadesi de bulunuyor.

1787193278224.webp

Gemini son dönemlerde chatgpt ve claude un baya gerisine düştü. Çok fazla yanlış bilgi verir oldu.

Geri