Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,614
Gemini bedava olsa bile chatgpt daha fiyat performans arada uçurum var harbidenChate ayda 20 dolar vermemek için kullanıyorum ben![]()
Gemini bedava olsa bile chatgpt daha fiyat performans arada uçurum var harbidenChate ayda 20 dolar vermemek için kullanıyorum ben![]()
İyi de ayda 1000 lira falan ediyor çok yaGemini bedava olsa bile chatgpt daha fiyat performans arada uçurum var harbiden
geminiye 180 vermek mi chate 1000 vermek mi değer mi aradaki farka?Gemini bedava olsa bile chatgpt daha fiyat performans arada uçurum var harbiden
1-2 dakika normalde ama duruma göre uzayabiliyorbelge yükleme ile ne kadar sürede onaylanıyor acaba? Hala geri dönüş olmadı maile
Net değer chatgpt için modeller arasında dağlar kadar fark var şuan geminiyi dünyada ciddiye alan yok şu ara sadece drive için falan kullanılırgeminiye 180 vermek mi chate 1000 vermek mi değer mi aradaki farka?
İptal ediyorlar tespit edildikçe, iptal olan da var olmayan da var şuan.Jio'nun 18 aylık kodunu tanımlamıştım geçen seneki öğrenci üyeliğim bitmemesine rağmen fakat aboneliklerimde iptal edilmiş olarak gözüküyor, Jio üyeliği gözükmüyor, iptal mi oldu onlar?
hocam sence 190 TL'ye gemini almak mı 950 TL'ye chatgpt almak mı?İptal ediyorlar tespit edildikçe, iptal olan da var olmayan da var şuan.
Ben indirim yapmasalar chat alacaktım da bu haliyle Gemini alırım yine, gerekirse yoğun aylarda ek olarak alırım chati.hocam sence 190 TL'ye gemini almak mı 950 TL'ye chatgpt almak mı?
aradaki farka değmez gibi geliyor
o da mantıklıymışBen indirim yapmasalar chat alacaktım da bu haliyle Gemini alırım yine, gerekirse yoğun aylarda ek olarak alırım chati.
4 yıla kadar devam ediyor, her yıl öğrenci olduğunu tekrar doğrulamanı falan isteyecek. Ek olarak bence üyeliklere zam gelirse bu plana da yansıtırlar yine %79 indirimiyle ucuz kalsa da ödenecek ücretin 4 sene sabit kalacağını sanmıyorum (kalsa süper olur o ayrı)o da mantıklıymış
4 yıl devam ediyor ya, fiyat avantajı olarak nasıl almak mantıklı olur
4 yıl boyunca kullanma ihtiyacım olur illaki az çok