17 Yaş İçin Nitelikli Meslek Önerisi

woad_xlr

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar ben 17 yaşında 12. sınıfa geçiyorum.
ailem bu sene hayatı görmem ve para kazanmam için beni işe gönderdi.
yaz tatilim genellikle para kazanmayla geçti.
ve bu işler genelde beli büken yüzü sırıl sıklam bırakan işlerdi tarla tapan veya inşaat tarzı.
her neyse demem gereken şey şu.
ben bu tarz işlerde neredeyse 3. ayıma giriyorum ama adam akıllı bir para bile kazanamadım kısaca kazandığım para pek de benim için yeterli değildi.
zaten askeri ücret kazandım onda da veya altı.
benim sizden tek ricam.
günümüz çağında yapay zekaya yenilmeyen ve yapay zekayla işleri daha iyi bir noktaya getirebileceğim.
nitelikli meslekler nelerdir.
arkadaşlar gerçekten canım çıktı yahu işte.
birde bu sene stajım var nasıl olucak bilmiyorum.
ama ben artık adam oldum gibime geliyor.
zamanımın değerini anladım tiktok instagramı sildim yeterki geleceğime artık iyi bir başlangıç yapayım.
gerçekten asgari ücretli işler adamın belini büküyor.
bana bir iş veya meslek grubu veya grubları önerin.
lütfen LÜTFEN!.
buna ihtiyacım var.

hocam el mesleği olarak kuyumcu atölyeleri, diş laboratuvarları gibi yerler olabilir. evet başta hangi mesleğe girersen gir bu yaşta kullanırlar bunu da unutma.

hocam el mesleği olarak kuyumcu atölyeleri, diş laboratuvarları gibi yerler olabilir. evet başta hangi mesleğe girersen gir bu yaşta kullanırlar bunu da unutma.
internete tarzı olur mu ben bilişim bölümü öğrencisiyim endüstri meslek te.
siber güvenliğe çalışıyorum şuan atıl hocanın kursunun %33 ünü bitirdim temel ağ programlama ve algortimaya hakimim kendi port tarayıcımı da yazdım.

kendini geliştirebildiğin kadar geliştirmen gerekir hocam çok fazla rakibin var. mesela şu instada gördüğün oyun reklamlarındaki oyunları yapan şirketlere başvurabilirsin kendini geliştirip.

kendini geliştirebildiğin kadar geliştirmen gerekir hocam çok fazla rakibin var. mesela şu instada gördüğün oyun reklamlarındaki oyunları yapan şirketlere başvurabilirsin kendini geliştirip.
dostum siber güvenlik mi yoksa içerik üretimimi ona göre çalışmayı düşünüyorum.
geleceğe dönük olması ve ileride kendimi geliştiridiğimde iyi para kazanacağım meslek hangisi veya baska bir internet becerisi biliyor musun

Ben kendimden örnek vereyim suanda harçlık için su tesisati ustasinin yanında çalışıyorum benim hedefim değil ben zaten başka bir meslek icin okuyorum ama kafamı karıştırıyor acaba su tesisati ustasi mi olsam diyorum. İnşaatın en hafif işi olabilir ama yinede yorucu. Ama kazanci çok iyi. Yapay zekanın ileride boru doseyecegini falan hiç sanmam.

Geri