• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:45'ten itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Kasa ve Psu Onerilerinize İhtiyacim Var

mstnce.

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
8000
Bence alınır zaten asusun 850w gold psuları 7bin civarında. Kasanın fanlarıda 140mm olduğu için hava akışı güzel olur.

ASUS'un tüm güç kaynakları iyidir. Güç kaynağı listesini aşağıdan görebilirsin. Bu listede A, B ve C seviyesindeki güç kaynakları iyidir. Kafana göre birini seçebilirsin istersen en basit şekilde.

Son düzenleme:
Bence alınır zaten asusun 850w gold psuları 7bin civarında. Kasanın fanlarıda 140mm olduğu için hava akışı güzel olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende oyle dusunuyorum ama beyaz kasa pek dusunmedigim icin biraz soguk yaklastim😄

Bence beyazı siyahına göre daha güzel duruyor hocam tabi sizin tercihiniz. Hem daha az toz gözükür. Benim kasa sürekli tozlanır 2 ayda bir sürekli içini açıp siliyorum.

Kasa ve psu onerilerinize ihtiyacım var akvaryum kasa dusunmuyorum bu kasayi buldum sizce nasil psu dahil olmasi biraz cezbetti beni farkli onerileriniz var mi kasanin beyaz olmasi sart degil

https://www.itopya.com/asus-750w-80-gold-full-moduler-140mm-fanli-psu_u29740 psu olarak düşünürseniz iyi bir alternatif birde psu ve kasayı ayrı almak daha mantıklı geliyor bana / gerçi sizinkinde model belli sanırım o zaman mantıklı yoksa biraz sürpriz gibi bir şey

Bence beyazı siyahına göre daha güzel duruyor hocam tabi sizin tercihiniz. Hem daha az toz gözükür. Benim kasa sürekli tozlanır 2 ayda bir sürekli içini açıp siliyorum.
Alicam gibi duruyor fazlasiyla isimi gorur sanirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.itopya.com/asus-750w-80-gold-full-moduler-140mm-fanli-psu_u29740 psu olarak düşünürseniz iyi bir alternatif birde psu ve kasayı ayrı almak daha mantıklı geliyor bana / gerçi sizinkinde model belli sanırım o zaman mantıklı yoksa biraz sürpriz gibi bir şey
Ayni dusuncedeyim ama fiyat olarak makul geldi attiim urun

Kasa ve psu onerilerinize ihtiyacım var akvaryum kasa dusunmuyorum bu kasayi buldum sizce nasil psu dahil olmasi biraz cezbetti beni farkli onerileriniz var mi kasanin beyaz olmasi sart degil

Hocam 5k ya raijintek alıp 3k ya da kasa alirdim ama sizi bilmem
Hocam simdi baktim alinirmis bu fiyata begendim

Paylaştığın Kasadaki Psu spl tier listte yok. Dolayısıyla ben güvenmezdim.

Paylaştığın Kasadaki Psu spl tier listte yok. Dolayısıyla ben güvenmezdim.
Reis asus un hoc b tier ini goremedim

Ekler

• IMG_0824.webp
    IMG_0824.webp
    256.8 KB · Hit: 19
Geri