2000 TL Arkadaşa Hediyelik Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
38
H2015 PRO daha iyi, yok üzmez. ATK yazılımı ile çalışmaya devam ediyor, güncel sürüm yüklü. Hatta anlık görselini de atayım.
Diğer sitelere de baktım, Hepsiburada ₺50 kuponla en uyguna satılıyor. Taksit seçeneği de varsa alın.

2026-08-21_16-08.webp

2026-08-21_16-04_1.webp

Farklı kart olursa da D&R daha uyguna satıyor. Hatta Türk Telekom müşterisiyseniz, Türk Telekom mobil uygulamasından ₺200-300 net hatırlamıyorum kupon alabiliyorsunuz. Neredeyse her ay veriyor, o kuponla ₺1700-1800 bile alınabilir. TT müşterisi değilseniz bile bir tanıdık, akraba vb. rica edebilirsiniz. Hatta ben de kod yenilendiyse verebilirim.

Kodla birlikte peşin fiyat olmasa da daha uyguna alınabilir bilginiz olsun.

Şimdi baktım iki tane kod gözüküyor, galiba aynı sayfada yeni kodları veriyor. Birini kullandığımdan eminim, ama biri boşta olabilir. İstersen özel mesajdan yaz iki kodu da atayım. Dene çalışırsa peşin fiyatsız taksit fiyatına bak.

Hatta yeni bir kod da alabildim. Bu arada indirim ₺150 civarı yapıyor. Kulaklık Idefix de olsaydı ₺300 kupon var mesela TT'lilere. İki sitede aynı firmaya ait.

Farklı kart olursa da D&R daha uyguna satıyor. Hatta Türk Telekom müşterisiyseniz, Türk Telekom mobil uygulamasından ₺200-300 net hatırlamıyorum kupon alabiliyorsunuz. Neredeyse her ay veriyor, o kuponla ₺1700-1800 bile alınabilir. TT müşterisi değilseniz bile bir tanıdık, akraba vb. rica edebilirsiniz. Hatta ben de kod yenilendiyse verebilirim.

Kodla birlikte peşin fiyat olmasa da daha uyguna alınabilir bilginiz olsun.

Şimdi baktım iki tane kod gözüküyor, galiba aynı sayfada yeni kodları veriyor. Birini kullandığımdan eminim, ama biri boşta olabilir. İstersen özel mesajdan yaz iki kodu da atayım. Dene çalışırsa peşin fiyatsız taksit fiyatına bak.

Hatta yeni bir kod da alabildim. Bu arada indirim ₺150 civarı yapıyor. Kulaklık Idefix de olsaydı ₺300 kupon var mesela TT'lilere. İki sitede aynı firmaya ait.
Bende ikiside var tt li olduğum için arkadaşa peşin alacağım ozaman bayağı uğraş vermişsiniz teşekkür ederim.

Kablosuz istiyor, ayrıca buradaki iki üründen Mihawk olanın omurgası oynamıyor. Fiyatına göre kötü.

Konuyla ilgisi yok ama ₺1000-1500 arasına kablolu ürün alınacaksa H2002P yanına şunu eklerdim.

mihawki kullandım oynamasına gerek yok oturuyor kafaya. kablosuz alınacağını görmedim.
O fiyatlarda kafana oturunca baskı yapmayan ürünler varken saçma olur. Yani omurgası hareket etmeyen ama 7.1 olan ürünleri H2002P veya Vibe altında fiyata satabilirler. Kullanılmaz değil o fiyat verilmez demek istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,246
Üyeler
202,837
Son üye
Kanipex
Geri