Hibrit Mousepad Önerisi

Bence her şey siyah ve her şey beyaz olayı çok çirkin duruyor. Renkli şeylere şans vermeni öneririm.

Benim şu an mousepad tasarımlı Kensei ürünü, klavye ve masayı kaplayan 70x30 siyah mousepad de var. Fare turuncu, klavye siyah, gri, yeşil tonlarda keycapsleri var. Gamepad beyaz, kasa, hoparlör ve monitörler siyah.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben pek renkli adamı değilim hocam setup'ım da gördüğünüz gibi siyah, beyaz ağırlıklı. Belki ATK'nın siyahına şans verebilirim ama turuncusuna asla. Yine de SOA'nın çok yakışacağını düşünüyorum.
image.webp

Ben pek renkli adamı değilim hocam setup'ım da gördüğünüz gibi siyah, beyaz ağırlıklı. Belki ATK'nın siyahına şans verebilirim ama turuncusuna asla. Yine de SOA'nın çok yakışacağını düşünüyorum.Alıntıyı görüntüle
Alın o halde üzeceğini sanmıyorum, kötü bir ürün değil SOA. Hybrid kumaşı konusunda çok fikrim yok sadece.

Trendyol ₺0-500 arasına aldıklarında kauçuk üstüne bir yapıtşrıma baskı oluyor. Kumaş değil de plastik gibi atık tarzı maddelerden yapılıyor. Bunların yüzeyinde daha kaliteli kumaşlar oluyor ve kauçuğa öyle yapışık baskı olmuyor. Fare kontrolü daha iyi oluyor. İkisini de kullan net hissedersin. Akıcı, hız yüzeye göre değişir. Speed alırsan aşırı hızlı olur ama kontrol zorlaşır, kontrol alırsan da çok hızlı dönmez. O yüzden en ideali Hibrit dediğimiz dengeli yüzeyler.

Ayrıca bu kaliteli ürünlerde, kirleri temizleme daha rahat. Eliniz veya basit bir mikrofiber bez ile bile temizlenir. Tozlanma veya ucuz ürünlerde tozun birikip, böyle pekmez gibi olan yüzeyler bunlarda olmaz. Hatta masaya yapışan yüzeyleri kolay kolay sıcaktan eriyip masada kavlamaz.

Eğer düzenli FPS oynuyorsanız ₺1000-1500 çıkıp kaliteli bir ürün almanızı öneririm. Onun dışında 90x40 bir şey alınacaksa da çok ucuzlara tasarımı farklı diye gitmemek ideal. Sağlıklı ürünler pek kullanılmıyor ve uzun süre cildinizi oraya değiyorsanız ciltte egzama tarzı şeylere de yol açabilirler.
hawkın 90x40lar nasıldır

hawkın 90x40lar nasıldır
Denemedim, ama tahminim Hawk ve Exvega gibi tasarım odaklı ürünler, denediğim Havit Kraken yüzeyine benziyordur. Kabaca yapıştırma baskı, serin ve hız odaklı bir yüzeyleri var. Çinlilerin ürettirdiği uygun fiyatlı (90x40 için) ürünler böyle oluyor.

Şu ana kadar KlasseGear PRO, Havit Kraken 90x40, Kensei 90x40 denedim. XRades ve Porge de ucundan sayılır, onların da kare versiyonlarını denedim. Gerçi XRades kare versiyonlarını değiştirdi, ama 90x40 yüzeyleri aynıdır diye düşünüyorum.

XRades aralarında en dandiğiydi. Yüzeyi garip kokuyor ve kırışıklıkları asla düzelmedi.
Porge fiyatına göre 4mm yazmasına rağmen 3mm gibiydi ve yapıştırma baskıydı.

Havit Krakeni Happy Hour ₺300-500 bir şeye aldım, galiba düz fiyatı ₺700-900 arasıydı. Yüzeyi Porge, Claws gibi ürünlerin serin, hızlısına benziyor. Kalınlığı 6mm en büyük farkı bu ve kesinlikle o fiyatı etmez. Havit'in sözde premium ürün gamı Kraken biraz düşünülmeden yapılmış ürünlerle dolu bence.

Kensei yüzeyi bence bu ürünlere göre en kalitelisi. Ayrıca Kensei'nin de kalınlığı 5mm falan olması lazım. Diğer 90x40 genelde 3-4mm civarı oluyor. Kalınlık çok da avantaj değil ama oyuncu ürünlerinde 3mm olmalı.

Burada Havit, XRades ve Porge üretim bandı bence kötü. Speed yüzeyli ve yapıştırma baskılı ürünleri salmaları lazım bence. KlasseGear PRO'nun hafif yünlü ama hybrid yüzeyi daha ideal.

Yine de ben en son Rampage Blitz Large, Gamepower GPR400, Monster Pusat Control denemiştim. Burada Rampage Blitz'in yüzeyinin 90x40 versiyonu da var. Kabaca ₺0-500 arası mouse padlerde denediğim en iyi yüzey Rampage ait.

2000 TL'ye kadar Hybrit mousepad almak istiyorum. Sadece valo ve cs oynuyorum şuan aklımda klassegear ve wraith spirit of aim var daha iyi bir seçenek yada yüzeyi olan bir mousepad var mı
mantikli olan bu

Ekler

• 1000058904.webp
    1000058904.webp
    72.7 KB · Hit: 5
Geri