Hyperx Cloud Iıı S Wireless 5.299,00 TL + 500 TL Bonus

4 Sene önce aldığım Cloud core wireless kulaklığım hala çok güzel hala da kullanıyorum . Eğer işi biterse yine hyperx den devam edeceğim.

eline sağlık hocam, iyiymiş cidden özellikle pil konusu bayağı ilgimi çekti. gerçi 120 saat bile gayet yeterliyken 200 saat herhalde bambaşka bir boyuta çıkarır
Valla bende var şarj etmiyorum öle diyim :d

Cloud 3 Wireless var. Yurt dışında indirimde almıştım. Deri pedleri sevmediğimden ve çok çabuk deforme olduğundan soğutmalı ped de almıştım 2 çift. Üstüne su döküp kullanılıyor. Günde 3 4 saat takarak 20 günden fazla gidiyor şarjı. Daha önce Arctis Pro Wireless kullanıyordum ve 2020'deki fiyatı bile şu anki 3S'e yakındı aldığımda. Bariz şekilde Arctis'ten daha iyi ses kasılıyor bu kulaklıkla (R6S'de şampiyonluk rankına çıkmama etki eden tek ekipman). İki eksi yönünün birisi HyperX'in yazılımı Steelseries GG'nin yanında Android 16 vs 2 gibi. Diğeri de Cloud 2'de kumaş pedler de çıkıyordu. Kafalıktaki deriyi her kullanımdan sonra nemli bezle sildiğiniz sürece bir soyulma olmaz.

cloud 3 wireless ve cloud alpha wireless var.

bunu da almak istemiyorum yeter...

Ay beyaz olaydın ah

Bonus ile 675 TL bonus geliyor 3500'e 175 bonus kampanyasına da katılmayı unutmayın.

Geri