9070 XT Reset Sorunu

Asus tuf gaming Rx9070xt var canavar ya oyunlarda max 55-60 derece fan sesi yok,tepe model olsun 3-5 bin fazla olsun diye almıştım geçen sene.Sizdeki kartıda almayı çok düşündüm ama sapphire eski kalitesi yok gibi,bir ara vatanda 28 bin tl ye kadar düşmüştü huylandırmadı değil.

Hocam bana diyorsunuz da sanki siz AMD sponsoru gibisiniz konu sahibi adam AMD ile sorun yaşıyor, çoğu kişi ben dahil AMD ile sorun yaşıyor bundan bahdediyor ve önermiyoruz siz benimle savaşıyorsunuz.
Durum ortada değil mi?
bugüne kadar hangi konu varsa girin bakın birine demiş miyim satın amd alın satın nvidia alın, sırf sizin bu saçma ve işe yaramaz yorumlarınız yüzünden bu şekilde cevap veriyorum. adam sorununa çözüm arıyor sizler sat geç diyorsunuz, aynı şeyi forumda nvidia konular için neden yapmıyorsunuz ?

bugüne kadar hangi konu varsa girin bakın birine demiş miyim satın amd alın satın nvidia alın, sırf sizin bu saçma ve işe yaramaz yorumlarınız yüzünden bu şekilde cevap veriyorum. adam sorununa çözüm arıyor sizler sat geç diyorsunuz, aynı şeyi forumda nvidia konular için neden yapmıyorsunuz ?
Kitabın ortasından konustunuz haklı olabilirsiniz.

Hocam bana diyorsunuz da sanki siz AMD sponsoru gibisiniz konu sahibi adam AMD ile sorun yaşıyor, çoğu kişi ben dahil AMD ile sorun yaşıyor bundan bahdediyor ve önermiyoruz siz benimle savaşıyorsunuz.
Durum ortada değil mi?
sorun yaşayanların sorunu tam anlamıyla ekran kartımı ? kaç tane sorun çözdük adamın ya psu kötü ya sistemde başka parça sıkıntılı ya güncel değil. aynı şey nvidia içinde geçerli, insanlar sistemde sorun olunca en pahalı neyse aklına o geliyor. ben 2 senedir kulanıyorum bugüne kadar bir sorun yaşamadım sistemde her şeyi kontrol ederim ve kaliteli parça seçmeye çalışırım.

Bundan önce yıllardır Nvidia kullanıyordum. Aldığım zaman arasındaki uçuruma değecek bir fark yoktu aldım pişman mıyım hayır ama elimde olsa Nvidia alırdım. Ama gidipte sat al şunu yap bunu yap çözüm değil. Zamanında 6000 Serisinde aldığın hatalardan dolayı genel olarak AMD yi kötülemek çok manasız bir hareket. Ürün bazlı, bilgisayarındaki parça bazlı sorunlar olabilir kör kütük bir şeyi kötülemek ve markanın genel olarak diğer ürünlerine laf atıp nvidia al demek manasız. Bir sürü nvidia driver problemi var forumda.

Brom monitörden tusla kapat sorun windowsun sorunu kartın değil. Bu tarz sacma hatalar atabiliyor windows. 3 sayfa konu donmus biriside cıkıp bunu dememis ilginc.

1787398754089.webp

hocam şunu da deneyebilir misiniz, yapay zeka düzgün çözümler verebiliyor her zaman olmasa da driver problemlerinde

Brom monitörden tusla kapat sorun windowsun sorunu kartın değil. Bu tarz sacma hatalar atabiliyor windows. 3 sayfa konu donmus biriside cıkıp bunu dememis ilginc.
Bu çözüm mü ?

windowsun problemiyse aynı kartla neden aynı sorunu yaşamıyoruz?
bence sorun 5070 ti'ın driver artığını ddunun kaldıramaması

windowsun problemiyse aynı kartla neden aynı sorunu yaşamıyoruz?
bence sorun 5070 ti'ın driver artığını ddunun kaldıramaması
Windowsun sorunu da aynı kurulumda kart değiştirince ortaya cıkıyor zaten. Yoksa sen de ben de yasardık aynı sorunu suan son sürümde. Her pcnin kurulumu/donanım değişikliğini kaldırma yüzdesi farklı

Bu şekilde hocam diğer hatalarda aynı hatalar
Kernel Power 41 hatası, genellikle güç kaynağının (PSU) yetersiz kalması, anlık aşırı güç çekimi (power spike) veya eski ekran kartı sürücülerinin çakışması nedeniyle sistemin aniden yeniden başlamasından kaynaklanı.

En iyisi temiz bir format

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,946
Üyeler
202,746
Son üye
fffaabi
Geri