• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 00:00'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Trafik Kaza Tutanağı

Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar merhaba. Benzinlikten çıkarken yola bağlanmak için beklerken arkamdan bir araç geldi çarptı. Telefonlarımızı aldık fotoğrafları çektik ayrıldık. Yapmam gereken başka bir şey var mıydı ve bundan sonra ne yapmam gerekiyor? Tutanağı ben e devletten tutacağım dedi karşı taraf.

Geçmiş olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gitti o

Gitti o derken hocam

Hocam fotoğraflar var. Aldım karşı tarafın numarasını ve plakasını
Geçmiş olsun

Gitti o

Arkadaşlar merhaba. Benzinlikten çıkarken yola bağlanmak için beklerken arkamdan bir araç geldi çarptı. Telefonlarımızı aldık fotoğrafları çektik ayrıldık. Yapmam gereken başka bir şey var mıydı ve bundan sonra ne yapmam gerekiyor? Tutanağı ben e devletten tutacağım dedi karşı taraf.
Olay yerinde tutanak tutulması gerekiyordu. Karşı tarafın insafına kalırsın bu şekilde. Hasar hafifse çok sorun etmezler herhalde ama.

Olay yerinde tutanak tuttursaydın keşke

Hocam kaza tutanağını şimdi benim de doldurmam gerekiyor değil mi daha önce başıma böyle bir şey gelmedi kusura bakmayın
Ben kaza yaptım şans eseri polis geçiyordu karşı taraf polisten tutanak aldı galiba yanlış hatırlamıyorsam öyle doldurduk

edevlet doldururken yanında aynı anda işlem yapılması gerekiyordu. Belki gene konuş uzaktan fotoğrafları yükleme ile aynı anda işlem yapılarak olabilir belki. Hasar fazla ise vurdu kaçtı diye ihbar et %100 suçlu çünkü arkadan vurduğu için

Arkadaşlar konum için kaza yaptığım yeri seçemiyor muyum?
edevlet doldururken yanında aynı anda işlem yapılması gerekiyordu. Belki gene konuş uzaktan fotoğrafları yükleme ile aynı anda işlem yapılarak olabilir belki. Hasar fazla ise vurdu kaçtı diye ihbar et %100 suçlu çünkü arkadan vurduğu için

Sigorta bilgi ve gözetim merkezinden telefon uygulaması olan mobil kaza tutanağını kast etmiş herhalde.
karşı tarafı arayıp, tutanağı beraber doldurmanız gerektiğinden bahsedin. buluşun kağıt üzerinde ya da uygulamadan doldurup. her türlü kazaya karışan tarafların imzası ve onayı olmak zorunda.
karşı taraf buna yanaşmazsa emniyete başvurun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,235,854
Üyeler
201,854
Son üye
gokay_
Geri