halilbaskan33
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
ryzen 7 9800x3d yi ne ile soğutmalıyım 3k bütçe var
ryzen 7 9800x3d yi ne ile soğutmalıyım 3k bütçe var
Gayet güzel güvenilir ürünhttps://www.n11.com/urun/ocypus-del...8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel şöyle bi marka buldum tabi nedir ne değildir bilmiyorum
kullanıyormusun hocam sen kule tipi var bu fiyatlara mantıklı geldi bana bu ürünGayet güzel güvenilir ürün![]()
Hatta uygun kasanız varsa enermaxsın 420 liğine de bakın derimHocam iki üründe gayet fp ve kalitesiz ürünler değil.Enermaxsın daha önce tereddüt ederek indirimde 140mm hava soğutucu kullandım 1 yıl kadar gayet kaliteli ve sessizdi şaşırtıcı şekilde.
Ben kullanmıyorum ama ürünü araştırdım. Kaliteli çin markası, merdiven altı değil. Bir çok kişiye de aldırdım sorun için konu açan görmedim. Ben kule tipi kullanıyorum.kullanıyormusun hocam sen kule tipi var bu fiyatlara mantıklı geldi bana bu ürün
yok hocam 360 mm destekliyor max ileride kasa değiştireceğim ama şuan bütçe sıkıntılıHocam iki üründe gayet fp ve kalitesiz ürünler değil.Enermaxsın daha önce tereddüt ederek indirimde 140mm hava soğutucu kullandım 1 yıl kadar gayet kaliteli ve sessizdi şaşırtıcı şekilde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hatta uygun kasanız varsa enermaxsın 420 liğine de bakın derim
anladım hocam sıvı soğutma aklımda yoktu aslında ama 2.5 a kule tipini almaktansa 500 daha koyup sıvı almak daha mantıklı geldiBen kullanmıyorum ama ürünü araştırdım. Kaliteli çin markası, merdiven altı değil. Bir çok kişiye de aldırdım sorun için konu açan görmedim. Ben kule tipi kullanıyorum.
9800x3d için ben kule tipi kullanmazdım. o işlemcilerin düşük sıcaklıkta daha yüksek performans verdiği doğru. arkadaşın önerdiği soğutucu iyidir alabilirsin.yok hocam 360 mm destekliyor max ileride kasa değiştireceğim ama şuan bütçe sıkıntılı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
anladım hocam sıvı soğutma aklımda yoktu aslında ama 2.5 a kule tipini almaktansa 500 daha koyup sıvı almak daha mantıklı geldi
daha iyi bi seçenek yok sanırım o iki markadan birini çekcem beyazı olsa daha iyi olurdu9800x3d için ben kule tipi kullanmazdım. o işlemcilerin düşük sıcaklıkta daha yüksek performans verdiği doğru. arkadaşın önerdiği soğutucu iyidir alabilirsin.
arkadaşım 9800x3d ile liqmaxflo 360 kullanıyor son derece memnun en zor oyunda 60 görüyormuş en fazlaryzen 7 9800x3d yi ne ile soğutmalıyım 3k bütçe var
Beyaz versiyonunu bulamazmiyizarkadaşım 9800x3d ile liqmaxflo 360 kullanıyor son derece memnun en zor oyunda 60 görüyormuş en fazla
Hocam phantom sprit al geçryzen 7 9800x3d yi ne ile soğutmalıyım 3k bütçe var