🔥İndirim Hyperx Cloud Stinger 3 2.699,00tl

Reaksiyon skoru
48
dayanıklılık olarak nasıldır acaba ? Razerdan lanet ettim çünkü çıt çıt kırılıyor.

dayanıklılık olarak nasıldır acaba ? Razerdan lanet ettim çünkü çıt çıt kırılıyor.
bende 3 s wireless modelini alıcağım fakat, hyperx'in garanti sürecini kimse beğenmiyor herkes razer markasına yöneliyor.

bende 3 s wireless modelini alıcağım fakat, hyperx'in garanti sürecini kimse beğenmiyor herkes razer markasına yöneliyor.
razer ses kalitesi iyi fakat plastikleri cacık. hyperx stinger da bile metal sliders kullanmış. bilemedim.

Razer blackshark V2 var bende memnunumda deri olduğu için çok terletiyor
bende steelseries arctis 1 var, sanırım 2021 de almıştım hala da kullanıyorum hiç bir sorunu yok. Ama tek sevmediğim 2m kablosu var kablosuz bir şey bakıyorum.

Ben de Cloud İİİ var 2 yıldır kulanıyorum görmediği eziyet kalamdı halâ aslan gibi çalışıyor. RAZER deneyimim YOK ama şuanki tecrübeme güvenerek Hyperx al derim

Ben aldım onu sol kulaktan baya dipses geliyordu dongle ile kullanınca iade için gönderdim paketi açılan ürünler iade edilmiyormuş saçmalık 2. Elden sattım
Evet saçma ama almadan önce ürün sayfasında yazıyor garantiye verseydin keşke wraith garanti konusunda iyi arkadaşımın 1.5 yıllık mouse'unu sıfır değişim yaptılar scroll sorunu vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,604
Üyeler
201,799
Son üye
hrdyr
Geri