lackwiento
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
bende 3 s wireless modelini alıcağım fakat, hyperx'in garanti sürecini kimse beğenmiyor herkes razer markasına yöneliyor.dayanıklılık olarak nasıldır acaba ? Razerdan lanet ettim çünkü çıt çıt kırılıyor.
razer ses kalitesi iyi fakat plastikleri cacık. hyperx stinger da bile metal sliders kullanmış. bilemedim.bende 3 s wireless modelini alıcağım fakat, hyperx'in garanti sürecini kimse beğenmiyor herkes razer markasına yöneliyor.
Razer blackshark V2 var bende memnunumda deri olduğu için çok terletiyordayanıklılık olarak nasıldır acaba ? Razerdan lanet ettim çünkü çıt çıt kırılıyor.
bende steelseries arctis 1 var, sanırım 2021 de almıştım hala da kullanıyorum hiç bir sorunu yok. Ama tek sevmediğim 2m kablosu var kablosuz bir şey bakıyorum.Razer blackshark V2 var bende memnunumda deri olduğu için çok terletiyor
Ben aldım onu sol kulaktan baya dipses geliyordu dongle ile kullanınca iade için gönderdim paketi açılan ürünler iade edilmiyormuş saçmalık 2. Elden sattımAtk n9 prom ile mutluyum
Evet saçma ama almadan önce ürün sayfasında yazıyor garantiye verseydin keşke wraith garanti konusunda iyi arkadaşımın 1.5 yıllık mouse'unu sıfır değişim yaptılar scroll sorunu vardıBen aldım onu sol kulaktan baya dipses geliyordu dongle ile kullanınca iade için gönderdim paketi açılan ürünler iade edilmiyormuş saçmalık 2. Elden sattım