3d Baskı Hizmeti İstiyorum

beratlox

80+
Reaksiyon skoru
0
Çok pahalı olmicka skeilde istedigim şekilde çizim yapıp 3 D baskı yapabilecek biri varmı varsa beraber iyi analsabiliri Zana lazim

Anycubic cobra 3 yazıcısına sahibim

bu iş prof şekilde para kazanmak için yapılır mı
Hocam 3-4 tane yazıcınız olur 10-15 figürden stok yaparsınız sonra satışa koyarsınız ama insanlar piyasayı çok düşürmüş yani ek iş olarak zor gibi baya zaman istiyor ama yakın çevrenize satabilirsiniz ben hep öyle sattım

Hocam 3-4 tane yazıcınız olur 10-15 figürden stok yaparsınız sonra satışa koyarsınız ama insanlar piyasayı çok düşürmüş yani ek iş olarak zor gibi baya zaman istiyor ama yakın çevrenize satabilirsiniz ben hep öyle sattım
karlı mı peki üretim ve işletim maliyetinden ortalama ne kadar karla satılıyor

ben hobi olarak yapıyorum şöyle söyliyim facebookta gruplarda görüyorum bazen pla için gramı 1tlden basıyorlar filament maliyeti kilosu 500-550tl gerisini sen düşün elektrik var senin emeğin var

ben hobi olarak yapıyorum şöyle söyliyim facebookta gruplarda görüyorum bazen pla için gramı 1tlden basıyorlar filament maliyeti kilosu 500-550tl gerisini sen düşün elektrik var senin emeğin var
Hocam 550tlye en dandiği alınıyor şu anda creality filan 780tl kilosu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aşırı kârlı değil sürümden kazanırsanız kazanırsınız ama asıl sorun zaman çok uzun sürede yapıyor

Hocam 550tlye en dandiği alınıyor şu anda creality filan 780tl kilosu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aşırı kârlı değil sürümden kazanırsanız kazanırsınız ama asıl sorun zaman çok uzun sürede yapıyor
o zaman fazla makine almak lazım seri üretim için yada daha hızlı baskı yapan üst düzey makineler gibi mi ?

bende Lian Li O11 Vision Compact iç kaplama basabilcek varsa ulaşsın

Çok pahalı olmicka skeilde istedigim şekilde çizim yapıp 3 D baskı yapabilecek biri varmı varsa beraber iyi analsabiliri Zana lazim
Hem çizim yapacak hem baskı hem de çok pahalı olmayacak. Malesef 3ü bi arada olmuyor. Ancak Eş-dost bulursun yaptırırsın ama çizim diyosun eş-dost da yanaşmaz.

Geri