Eğer çok hızlı portlara ihityacınız yoksa colorful cvn b850i alın geçin. Biras üst düzey bir kullanıcı için bile aralarında fark yok. Ayrıca 7k tl colorful. Deneyimli bir itx sever olarak söylüyorum.
Eğer çok hızlı portlara ihityacınız yoksa colorful cvn b850i alın geçin. Biras üst düzey bir kullanıcı için bile aralarında fark yok. Ayrıca 7k tl colorful. Deneyimli bir itx sever olarak söylüyorum. Alıntıyı görüntüle
Colorful da hem stok bitmiş hem de siyah kasada beyaz sırıtabileceği için vazçgeçtim. Gerçi intel soket ama 1 hafta kadar önce MSI Z890I 15-16k gibi baya bir düşmüştü. Beyaz olduğu için almadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hatta Asus B860-I 8 bine kadar düşmüş. Tam ITX anakart alacağım hepsi zamlandı...
1 ay önce 10.000'e kadar düşmüş. Almayı düşünüyorum da biraz daha beklesem mi bilemedim... Belki hepsiburada da indirim yapar ??
Colorful da hem stok bitmiş hem de siyah kasada beyaz sırıtabileceği için vazçgeçtim. Gerçi intel soket ama 1 hafta kadar önce MSI Z890I 15-16k gibi baya bir düşmüştü. Beyaz olduğu için almadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hatta Asus B860-I 8 bine kadar düşmüş. Tam ITX anakart alacağım hepsi zamlandı...
Eğer çok hızlı portlara ihityacınız yoksa colorful cvn b850i alın geçin. Biras üst düzey bir kullanıcı için bile aralarında fark yok. Ayrıca 7k tl colorful. Deneyimli bir itx sever olarak söylüyorum. Alıntıyı görüntüle
Birçok itx Anakart kullanmış biri olarak yazıyorum b850i asus alırken sitesinden Anakart ram uyumuna dikkat edin hele 7000 serisi ile kullanacaksanız ram uyumu çok daralıyor Ben şahsen asus b650i yi tercih ederim yada msi b650i alın İncehesap gaming gecesinde 8400 e mi 7500e mi ne vermişti bunuda itx anakarta montaj yaparken yazıyorum
muhtelemen bended aynı olacak tadi tuzu yok hiç bir şeyin.
5090 alamadık zam zam soğudum gittim 180 cm kalite masa hayvan gibi soun bar aldım bıktık pc işinden.