hekimoğlu adayı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,173
ben hiç kykda kalmadım ve merak ediyorum epic anılarınız varsa anlatırmısınız
yaşayan vardır illa kiKyk da kalmıyorumaile evi
üniversite okumak seviyeli bir şey değil kien kötü tipte kaldım. banyoya sıçanlar oluyor. üniversite okuyup da bu kadar seviyesiz insan nasıl olabilir diye hep hayret ediyordum ilk yıllarda ama sonradan hiçbir şeye şaşırmamaya alıştım
Banyoda çıplak tutamamış falan diye açıklarsın belki de. Bizde Adam klozetin yanına sıçmıştı 30 cm yanda klozet varen kötü tipte kaldım. banyoya sıçanlar oluyor. üniversite okuyup da bu kadar seviyesiz insan nasıl olabilir diye hep hayret ediyordum ilk yıllarda ama sonradan hiçbir şeye şaşırmamaya alıştım
tutturamamış diye yorumladımBanyoda çıplak tutamamış falan diye açıklarsın belki de. Bizde Adam klozetin yanına sıçmıştı 30 cm yanda klozet var
odada bir eleman vardı. 3-4 haftada bir duş alıyordu. koridora girince odaya kokusu geliyordu. çorabının kokusu gece boyu tüm odada oluyordu. kışın soğukta bile camı kapatmıyordum gece.ben hiç kykda kalmadım ve merak ediyorum epic anılarınız varsa anlatırmısınız
müdür her pazar banyo yaptırmıyo mu yaodada bir eleman vardı. 3-4 haftada bir duş alıyordu. koridora girince odaya kokusu geliyordu. çorabının kokusu gece boyu tüm odada oluyordu. kışın soğukta bile camı kapatmıyordum gece.
daha çok yurt mevzum var ama uygunsuz kaçacak şeylermüdür her pazar banyo yaptırmıyo mu ya
üniyi aile evimde okuyacamdaha çok yurt mevzum var ama uygunsuz kaçacak şeylerüniversiteye gidersen anlarsın bu dediklerimi.
Ordan oraya sekmiş işteBanyoda çıplak tutamamış falan diye açıklarsın belki de. Bizde Adam klozetin yanına sıçmıştı 30 cm yanda klozet var