Epic Kyk Anılarınızı Anlatın

hekimoğlu adayı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,173
ben hiç kykda kalmadım ve merak ediyorum epic anılarınız varsa anlatırmısınız

Kyk da kalmıyorum 🥲 aile evi

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Che_
en kötü tipte kaldım. banyoya sıçanlar oluyor. üniversite okuyup da bu kadar seviyesiz insan nasıl olabilir diye hep hayret ediyordum ilk yıllarda ama sonradan hiçbir şeye şaşırmamaya alıştım

en kötü tipte kaldım. banyoya sıçanlar oluyor. üniversite okuyup da bu kadar seviyesiz insan nasıl olabilir diye hep hayret ediyordum ilk yıllarda ama sonradan hiçbir şeye şaşırmamaya alıştım
üniversite okumak seviyeli bir şey değil ki

Banyoda çıplak tutamamış falan diye açıklarsın belki de. Bizde Adam klozetin yanına sıçmıştı 30 cm yanda klozet var

ben hiç kykda kalmadım ve merak ediyorum epic anılarınız varsa anlatırmısınız
odada bir eleman vardı. 3-4 haftada bir duş alıyordu. koridora girince odaya kokusu geliyordu. çorabının kokusu gece boyu tüm odada oluyordu. kışın soğukta bile camı kapatmıyordum gece.

odada bir eleman vardı. 3-4 haftada bir duş alıyordu. koridora girince odaya kokusu geliyordu. çorabının kokusu gece boyu tüm odada oluyordu. kışın soğukta bile camı kapatmıyordum gece.
müdür her pazar banyo yaptırmıyo mu ya

Geri