besiktasli19033
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Eski bilgisayarımın HDD’sini yeni bilgisayarıma taksam fotoğrafları kurtarabilir miyim ? baya önemli foto var :/
Var mı acaba fotosunu attımSATA ise sorun olmaz dostum, kurtarabilirsin tabii ki.
SATA dostum bu, anakartına takarsın, sorun yok.Var mı acaba fotosunu attım
Teşekkür ederim son bir şey sorucam, alacağım sistemin 3 parçası sizinkiyle aynı (kasa-anakart-işlemci) bu parçalardan memnun musunuzSATA dostum bu, anakartına takarsın, sorun yok.
İşlemci gayet güzel, ama bendeki silikonu kötü olan model yani 2019 model.Teşekkür ederim son bir şey sorucam, alacağım sistemin 3 parçası sizinkiyle aynı (kasa-anakart-işlemci) bu parçalardan memnun musunuzAlıntıyı görüntüle
İşlemci gayet güzel, ama bendeki silikonu kötü olan model yani 2019 model.
2020 model olma şansı var Ryzen 5 3600'ün ve overclock performansı gayet iyi bu iyi silikonlu olanların. 1.1 V'de 4.2 GHz yapılıyor.
Anakartın ATX olanını kullanıyorum, gayet güzel anakart, VRM olarak aşırı iyi değil ama idare eder. Kötü yanı ise ARGB girişinin olmaması, mesela sen kasa olarak MasterBox MB511 ARGB seçmişsin, bunun ışıklarını yazılım ile kontrol edemeyeceksin, çünkü anakartında ARGB girişi yok.
Kasanın ARGB değil de RGB olan versiyonunu kullanıyorum, ben aldıktan 1 hafta sonra ARGB versiyonu çıkmıştı.
ARGB versiyonunun RGB olan versiyonuna göre artıları var, birincisi tabii ki ARGB olması, ikincisi üst tarafta 360 mm radyatör desteklemesi, üçüncüsü ise öndeki 3 adet fan, splitter kablo ile geliyor, yani anakartına takıp hız kontrolü yapabiliyorsun.
RGB olanında bu saydıklarım yok.
Seçme, içerisindeki Litepower serisi PSU, MWE White 650 daha iyi, hem kasanın da kendisi daha iyi.o kasa yerine bu kasayıda seçebilirim 150 lira daha ucuz https://www.itopya.com/thermaltake-...pered-glass-mesh-panel-usb-30-mid-tower-kasa/
B450 AORUS ELITE seçebiliyor musun?Anakartıda b450m pro yerine b450 pro yaparsam sadece 50 lira fark alıyor
Seçme, içerisindeki Litepower serisi PSU, MWE White 650 daha iyi, hem kasanın da kendisi daha iyi.
B450 AORUS ELITE seçebiliyor musun?
O sıkıntı işte.