Dolap'tan 2. El Apple Watch Ultra 2 Alınır mı ?

canokyay

80+
Reaksiyon skoru
30
Dolap Uygulamasında Uygun Fiyata 2. El Apple Watch Ultra 2 Buldum Satıcı Faturasının Olduğunu Apple Store'dan Alındığını Söylemiş, Ürün Iyi Durumda Neredeyse Hiç Kullanılmamış Pil Sağlığı Iyi Sizce Alınır Mı ?

Platformda Çok Sahte Ürün Satıldığı ve Iade Süresinin 1 Gün Olması Suistimal Edildiği Için Biraz Endişeleniyorum Sahte Ürün Gelir İade Edemem Diye Ama Ürün Çok Iyi Temiz Duruyor Kararsız Kaldım Sizce Almalı Mıyım Problem Yaşar Mıyım ?

Dolap Uygulamasında Uygun Fiyata 2. El Apple Watch Ultra 2 Buldum Satıcı Faturasının Olduğunu Apple Store'dan Alındığını Söylemiş, Ürün Iyi Durumda Neredeyse Hiç Kullanılmamış Pil Sağlığı Iyi Sizce Alınır Mı ?

Platformda Çok Sahte Ürün Satıldığı ve Iade Süresinin 1 Gün Olması Suistimal Edildiği Için Biraz Endişeleniyorum Sahte Ürün Gelir İade Edemem Diye Ama Ürün Çok Iyi Temiz Duruyor Kararsız Kaldım Sizce Almalı Mıyım Problem Yaşar Mıyım ?
satıcının yorumları varsa alınır yoksa kesinlikle alma iade şansın bile olmayabilir

Sahibinden de paramgüvende yapıyorsa alırım onun harici görmediğim şeyi almam

satıcının yorumları varsa alınır yoksa kesinlikle alma iade şansın bile olmayabilir
Satıcının Yorumu Yok Ama Ürün Çok Temiz Duruyor Kordonu Bile Sıfır Duruyor Pil Sağlığı %99, Faturası Duruyor Apple Zorlu Center’dan Alınma.

Alınır kardeşim. Kargoyu video ile aç cihazı kontrol et çalıştır. Sarı site gibi dolapta. Alıcı için güvenilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı ile iletişime geç. Dediği gibi çıkmazsa iade edeceğini belirt.

Alınır kardeşim. Kargoyu video ile aç cihazı kontrol et çalıştır. Sarı site gibi dolapta. Alıcı için güvenilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı ile iletişime geç. Dediği gibi çıkmazsa iade edeceğini belirt.
Dolapta Keyfi Iade Edemiyorsun Diye Biliyorum Ürünün Satıcının Belirttiğinden Farklı Çıkması Lazım

Mesela Sahte Ürün Gelirse Dolap Satıcıdan Orjinalliğini Kanıtlaması Için Fatura Istiyor Satıcı Fatura Olarak Herhangi Bir Şey Atarsa Senin Iadeni Kabul Etmiyor Bu Yüzden Endişeleniyorum.

Ama Ürün Çok Temiz duruyor riske girip alsam mı düşünüyorum, dediği gibi çıkmazsa iade edeceğimi söyleyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,931
Üyeler
202,739
Son üye
KillZone QQ
Geri