Valla ya adamlar direkt kullanıcı hatası dedi de 2 bin tl lik gamepad için uğraşasım yok okadar ama değiştirseler güzel olcaktıhocam ben de şuan mouse değişimi ile uğraşıyorum. wraith müşteri desteği gerçekten çok kötü. eğer
Yani hocam bende birsürü oyun bitirdim BİGBİGWON Gale Hall la tamam bir iki tuşunda gıcırtı switch sorunu var ama içine göçürtecek ne yaptınız hocamWraith esports üzerinden bigbig won aether gamepadini almıştım 6 ay önce fifa oynarken tuş bianda içine çökü sonra gamepadi ters çevirmdim düştü tuş kırıldı yolladım servise ve dedilerki kullanıcı zorlamadı ile kırılmış ne yapabilrim
vallahi düz fifa oynuyodum bianda göçtü zorlamadımdaYani hocam bende birsürü oyun bitirdim BİGBİGWON Gale Hall la tamam bir iki tuşunda gıcırtı switch sorunu var ama içine göçürtecek ne yaptınız hocam![]()
Ya başvurulurda kim bilir kaç ay sürecekGeçmiş olsun, Wraith bu konuda çöp. Sadece Türkiye'ye ürün getirmeleri iyi. Sorsan bu konuda 1 ay önce adım atacaklarını açıkladılar X'te.
Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur eğer kabul etmezlerse.
Tam sevdikleri, malinin degerini bilmeyen insanSen uğraşmazsan ben uğraşmazsam kafamıza vururlar dost.
Adam akıllı ürün satan yok hocam türkiyede pek seçenek ve alternatif kalmıyor çoğu zaman.hala wraith üzerinden satın alım yapan insanların olduğunu görmek oldukça üzücü, forumlarda hiç ama hiç mi araştırma yapmıyorsunuz firma hakkında veya satış sonrası destekleri hakkında ? bir de şunların reklamını yapan tipi tipler var, onlar hakkında ağır konuşurum ama harcadığım enerjiye değmez, sen uğraşmazsan, ben uğraşmazsam, bu adamlar ortalıkta kafalarına göre cirit atar, kafalarına göre kurallar çıkarır ( ki çıkarıyorlar ). hakkını ara, paran ile rezil olup, hakkını aramamak akıl tutulması.
Hakediyoruz ustam hakediyoruz, wraith gibi çoluk çocuğun firmalarının kaba etlerini kaldırmaktan başka bir şey yapmıyoruz sonra bu hizmeti bize reva görüyorlar...Tam sevdikleri, malinin degerini bilmeyen insan