17000 TL Hepsiburada Üzeriden Monitör Önerisi

Squex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,674
Lenovo monitörümü servise verdim. İade(7k)+10k kupon verdi hepsiburada. Hepsiburada.com üzerinden herhangi bir satıcı farketmeksizin 2k 27 inç monitör önerir misiniz? Tamire giden monitörüm lenovo legion r27qe idi.
edit: pivota gerek yok monitör kolum var
edit2: 200 hzden fazlasına gerek yok açıkçası. 4060 mobil laptop ile kullanıyorum ve önümüzdeki 3 sene değiştirmeyi düşünmüyorum Allah korusun bozulmadığı sürece

Son düzenleme:
Lenovo monitörümü servise verdim. İade(7k)+10k kupon verdi hepsiburada. Hepsiburada.com üzerinden herhangi bir satıcı farketmeksizin 2k 27 inç monitör önerir misiniz? Tamire giden monitörüm lenovo legion r27qe idi.
edit: pivota gerek yok monitör kolum var
Neden öyle saçma bir iade biçimi oldu

Ben değişim için verdim ve iade istemediğimi birden fazla kez belirttim. Hepsiburada bana haber vermeden iade etti ücreti. Aradım, iade edildiği için değişimi yapılamaz dendi. Kanuna göre tüketiciye sormadan iade edemezsiniz, değişim yapılmazsa THH mahkeme hepsine başvururum dedim kupon da verdiler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/samsung...uxuf-p-HBCV0000BP9HAF?magaza=VATAN BİLGİSAYAR tam 17kya samsungun oledi varmış önerir misiniz?

Ben değişim için verdim ve iade istemediğimi birden fazla kez belirttim. Hepsiburada bana haber vermeden iade etti ücreti. Aradım, iade edildiği için değişimi yapılamaz dendi. Kanuna göre tüketiciye sormadan iade edemezsiniz, değişim yapılmazsa THH mahkeme hepsine başvururum dedim kupon da verdiler.

https://www.hepsiburada.com/samsung-27-odyssey-g5-0-03ms-180hz-2k-oled-gaming-monitor-ls27fg500suxuf-p-HBCV0000BP9HAF?magaza=VATAN BİLGİSAYAR tam 17kya samsungun oledi varmış önerir misiniz?
anladım hocam bu monitör baya görüntü özellik olarak iyi duruyor ama gerçek kullanıcı yorumu almadan monitör alma bence

https://www.hepsiburada.com/samsung...uxuf-p-HBCV0000BP9HAF?magaza=VATAN BİLGİSAYAR tam 17kya samsungun oledi varmış önerir misiniz?
Samsung G5 yerine mini led tercih ederim. G5 fiyatı şu an pahalı glossy modeller 18k bandına bulunabiliyor indirim kovalanırsa. Normal fiyatları 20k.Ama Hepsiburada da bulamazsın tabii orada 20k dan fazla. G5 hakkı şu an 14k falan.

Işıkta mini led zaten g5 ile kapışıyor. G5 karanlıkta iyi ama hem hdr parlaklık aşırı düşük kırpılmış oled, hem de glossy modellere yakın fiyatta satılıyor.
17780.webp
17779.webp

HB politikası bu şekilde. Fatura iadesi dışında tutar yatırmıyorlar. Memnuniyet adına kupon verebiliyorlar. Burada da seni sitelerine bağlamış oluyorlar. Çok çakalca bir sistem. THH ile uğraşmak veya bunu kabul etmek. 2 seçenek oluyor.

HB politikası bu şekilde. Fatura iadesi dışında tutar yatırmıyorlar. Memnuniyet adına kupon verebiliyorlar. Burada da seni sitelerine bağlamış oluyorlar. Çok çakalca bir sistem. THH ile uğraşmak veya bunu kabul etmek. 2 seçenek oluyor.
Thh ile uğraşmaktansa sanki böylesi daha mantıklı gibi

Yani verdikleri kupon teklifi düşük olsaydı uğraşırdım. Şu an monitörüm var eski 1080p144hz. 6 ay kullanırdım THH ile uğraşmak istesem fakat teklif makul geldi.
1787730898532.webp

Şu an iki model arasındayım
Masamın yarısı pencereye bakıyor. Monitörün arkasın yarısına güneş vuruyor yani. Önüne değil. Perde falan çekiyorum da ne kadar etkiler bilmiyorum.

Yani verdikleri kupon teklifi düşük olsaydı uğraşırdım. Şu an monitörüm var eski 1080p144hz. 6 ay kullanırdım THH ile uğraşmak istesem fakat teklif makul geldi.
Alıntıyı görüntüle

Şu an iki model arasındayım
Masamın yarısı pencereye bakıyor. Monitörün arkasın yarısına güneş vuruyor yani. Önüne değil. Perde falan çekiyorum da ne kadar etkiler bilmiyorum.
Glossy olanlar uygun şu an mantıken ya glossy oled almak lazım ya da mini led. Glossy oledler diğer sitelerde 20k ve 18k ya düşebiliyor. Kupon Hepsiburada da ama 20k ya bile glossy yok. Bu yüzden g5 yerine mini led daha mantıklı
17781.webp

Glossy olanlar uygun şu an mantıken ya glossy oled almak lazım ya da mini led. Glossy oledler diğer sitelerde 20k ve 18k ya düşebiliyor. Kupon Hepsiburada da ama 20k ya bile glossy yok. Bu yüzden g5 yerine mini led daha mantıklı
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam şöyle düşün 20kyı boşver. 7k'ya mat oled alınır mı? Benim cebimden çıkan 1 yıl önce verdiğim 7000 tl sadece çünkü.

Oled çok cazip geliyor gözüme :D

Mini-led ile oledin ne farkları var

Hocam şöyle düşün 20kyı boşver. 7k'ya mat oled alınır mı? Benim cebimden çıkan 1 yıl önce verdiğim 7000 tl sadece çünkü.

Oled çok cazip geliyor gözüme :D

Mini-led ile oledin ne farkları var
miniledi al diğer oled çok giriş seviye hem mat hem trueblack400 falan yok
tayfun hocamın önerdiği daha mantıklı

Thh ile uğraşmaktansa sanki böylesi daha mantıklı gibi
Değil hocam. Çünkü sitede seçenek az , satıcılara güven olmuyor + seni bağlı kılıyor. Bakıyorsun ürünlere ha şu kötünün iyisi diyip seçmen gerekebiliyor. Mesela şu tutarın direkt cebinde olduğunu düşün piyasadan seç beğen. Ha bu mevzunun tek avantajı sana upgrade sunabiliyor. Tercih meselesi.

Geri