🔥İndirim Ersasaat Casio Gm-2100ym-8adr Kol Saati 9999tl !!!

Umarım tükenmez. Yarın çekicem bende.
( Dayanamadım aldım :) )

Son düzenleme:
N11 de tık hızı kupon kampanyası sayfasında 6000 tl üzerine 400 tl kupon veriyor 9.099 tl ye aldım.

Kasa, kordon plastik. Metal görünüm verilmiş. Kaplama zamanla çıkıyor deniyor. Fazla terleyen biriyseniz bu süreç hızlanır. Paranıza yazık. GA-B2100 serisinden daha ucuza bir saat alıp keyfinize bakın. Hem solar batarya ve bluetooth var.
İnceleme

Kordonun önceki modellere göre çizilmeye boya atmasına vs karşı dayanıklılıkla özel olarak ilk kez katmanlarla üretildiği belirtilmiş.

Bu arada arkadaşlar bir kararsızlığımdan bahsetmek istiyorum. Gemini reislede tartıştık bunu. Sipariş verdim ama şöyle bi durum var. Ben aslında bu indirimi görmeden önce Casio G-Shock GA-B2100LUU-8ADR modelini almayı planlıyordum. Barındırdığı teknoloji sebebiyle daha önde bir ürün. Demek istediğim saatin hiç açılmayacak olması ve bakıma dikkate daha az ihtiyacı olması büyük bir avantaj. Kullanım senaryolarında ise her koşula ve her durumda sorun çıkarmadan kullanılabilecek bir model. Diğer taraftada daha şık daha güzel görünen tabii ki de çeliğin avantajlarını sunan bir model var. Mekanizmanın eski olması ve 2-3 yıl sonra o pilin değişecek ve içinin açılacak olması gerçeği de var. Ek olarak ne kadar dikkat etsekte deniz,duş,sağa sola çarpma gibi durumlarda diğer modele göre daha çok yıpranacaktır tahminimce. Fiyat farkına aldanmak istemiyorum. Çünkü tamamen maliyetle ilgili bir durum bu. Hala kararsızım bilmiyorum bir fikri önerisi bununla ilgili ekstra düşüncesi olan varmı ?

Kauçuk kordon + plastik kasa
Daha önce 3-5K bandına Hepsiburada da mıydı bir yerde satılmıştı bence beş para etmez metal kasa metal kordon olmadıkça

Kauçuk kordon + plastik kasa
Daha önce 3-5K bandına Hepsiburada da mıydı bir yerde satılmıştı bence beş para etmez metal kasa metal kordon olmadıkça
Metal kasa hocam defalarca dedik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada arkadaşlar bir kararsızlığımdan bahsetmek istiyorum. Gemini reislede tartıştık bunu. Sipariş verdim ama şöyle bi durum var. Ben aslında bu indirimi görmeden önce Casio G-Shock GA-B2100LUU-8ADR modelini almayı planlıyordum. Barındırdığı teknoloji sebebiyle daha önde bir ürün. Demek istediğim saatin hiç açılmayacak olması ve bakıma dikkate daha az ihtiyacı olması büyük bir avantaj. Kullanım senaryolarında ise her koşula ve her durumda sorun çıkarmadan kullanılabilecek bir model. Diğer taraftada daha şık daha güzel görünen tabii ki de çeliğin avantajlarını sunan bir model var. Mekanizmanın eski olması ve 2-3 yıl sonra o pilin değişecek ve içinin açılacak olması gerçeği de var. Ek olarak ne kadar dikkat etsekte deniz,duş,sağa sola çarpma gibi durumlarda diğer modele göre daha çok yıpranacaktır tahminimce. Fiyat farkına aldanmak istemiyorum. Çünkü tamamen maliyetle ilgili bir durum bu. Hala kararsızım bilmiyorum bir fikri önerisi bununla ilgili ekstra düşüncesi olan varmı ?
Bende plastik kasası var ilk ciktigi zamanlarda aldim 6 senedir hergun alarmı çalıyor halen pili bitmedi

Metal kasalı GM-110GC-1ADR modelini 2024'te 3.199,00₺ TL'ye almışım. Bunlar tamamen metal olduğunda iyi para ediyor. Şu anki metal kasalı saatime metal bilezik alamıyorum. Çünkü Türkiye'de satılmıyor. Yurtdışında satılıyor fakat alamıyoruz. Zaten ederi 20 bin TL kesinlikle değil. 10 bin metal kasa olduğu için makul sayılabilir.

Plastik olanı 2 senedir, metal olanı 1 senedir kullanıyorum. Metal olan görünüş olarak baya güzel duruyor. Sadece doğaya çıktığımda plastik olanı kullanıyorum. Metalde ne kadar korursanız da çizikler oluyor ben pek takmıyorum ama sizi rahatsız edebilir.

Ekler

• IMG_7308.webp
    IMG_7308.webp
    649.5 KB · Hit: 84
  • IMG_7309.webp
    IMG_7309.webp
    803.5 KB · Hit: 83
Son düzenleme:
Plastik olanı 2 senedir, metal olanı 1 senedir kullanıyorum. Metal olarak görünüş olarak baya güzel duruyor. Sadece doğaya çıktığımda plastik olanı kullanıyorum. Metalde ne kadar korursanız da çizikler oluyor ben pek takmıyorum ama sizi rahatsız edebilir.
Teşekkür ederim. Metal kasayı tercih ettim bakalım.

Alınır mı çok kararsızım ya bir G-Shock almak istiyordum valla bayadır.

Geri