45-60 Bin Arası Telefon Önerisi ?

Sadece ek soru kısmında belirttiğim durum hakkında bilgisi olan var mı ? Neden peşin olarak 3 taksit yapamıyorum ? Özellikle telefonlarda gördüm bu durumu.2 ay önce Hp Victus laptop aldım 70 bine peşin 6 taksit yaptırdım ama telefonda taksit kutucuğu gözükmüyor.

Bu mesajı atarken kahveyi masaya döktüm hocam mesajıma önem verin :D Her neyse, içim rahat olsun YD ile uğraşmayayım diyorsan S25 alın hem ince güzel güçlü bir cihaz hem de çerçeve oranı da iyi bence. E kamera 3 4 senedir yenilenmiyor ama kaliteli bir kamerası var. Ben şuan A34 kullanıyorum yakında değişeceğim o vakit S25 alacağım bende.

Sadece ek soru kısmında belirttiğim durum hakkında bilgisi olan var mı ? Neden peşin olarak 3 taksit yapamıyorum ? Özellikle telefonlarda gördüm bu durumu.2 ay önce Hp Victus laptop aldım 70 bine peşin 6 taksit yaptırdım ama telefonda taksit kutucuğu gözükmüyor.
yasa gereği galiba hocam artık öyle

Bu mesajı atarken kahveyi masaya döktüm hocam mesajıma önem verin :D Her neyse, içim rahat olsun YD ile uğraşmayayım diyorsan S25 alın hem ince güzel güçlü bir cihaz hem de çerçeve oranı da iyi bence. E kamera 3 4 senedir yenilenmiyor ama kaliteli bir kamerası var. Ben şuan A34 kullanıyorum yakında değişeceğim o vakit S25 alacağım bende.
Geçmiş olsun umarım her şey yolundadır.Açıkçası hangi durumda daha uyguna halledersem içim öyle rahat olacak gibi.S25'te karar kıldım ama nereden nasıl temin edeceğim onu düşünüyorum :unsure: YD server kayıt imkanı varsa onu alırım muhtemelen.

Şuan elimde iphone 11 var.3 yıldır kullanıyorum bir sorunu yok da pil ve hafıza yönünden artık tatmin etmiyor.Yeni bir iphone almak da şuan pro modeller dışında fiyatları çok tuhaf.1 ya da 2 yıla çöp olacağını düşündüğüm Iphone 15 128 55 bin civarı.
Bu sefer samsung s24 s25 s26 ailesinin düz ya da plus modellerini denemek istiyorum.Plus modelleri araştırdığım kadarıyla hiç yok gibi.Düz modellerde de 24 25 aynı para 26 sadece 55 60 arası.
Araştırmalarıma göre Exynoslu olan versiyonlar pil açısından daha verimliymiş.Bir de 256 gb hepsi bayağı ferahlatır beni elimdeki 64gb iphone 11den sonra.

Şimdi çok uzatmadan mevzuya geliyorum;
45 60 bandında düz modellerden hangi samsung alınır ?

(Ek soru : Hiçbir telefonda taksit seçeneğini bulamadım kredi kartıyla almayı düşünüyordum yokmuş.Direkt karta çekersem 50 60 bini 3 ayda kaç bin faiz veririm ortalama olarak ?)
Hocam baktımsa kimse Xiaomi 17 ultra önermemiş oda güzel bir seçenek olur hocam birde biri xiaomi 17 pro Max önermiş eğer o telefonu alıcak gibi olursanız almayın neden diyecek olursanız 18 versiyonu tr ye gelicek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun umarım her şey yolundadır.Açıkçası hangi durumda daha uyguna halledersem içim öyle rahat olacak gibi.S25'te karar kıldım ama nereden nasıl temin edeceğim onu düşünüyorum :unsure: YD server kayıt imkanı varsa onu alırım muhtemelen.
Hocam s25 şuan server ları kapalı bayada açılmaz gibi eskiden kaydedilmiş cihazlar alınabilir ne zaman açılır derseniz hiç açılmayabilir hocam birde bana kalırsa Xiaomi alın geçin 50 bine amiral gemisi başka rakibi yok YD cihaz olarak

server kayıt ücretini öğren ilk aradaki farka değecekse sahibindenden falan yd s25 alırsın sıfır, aradaki farka değmezse tr al geç hocam. Yolunda hocam sıkıntı yok 3 4 yudumluk döküldü ahahaha

YD alacaksan Xiaomi'nin düz veya ultra modellerine bak. Pro, pro max vs. modellerini alma. Samsung alacaksan TR garantili al. S25, S25+,S26 sıfır veya ikinci el hangisi aklına yatıyorsa onu al. Başka telefon bakma.

yerinde olsam server kayıt vs yapmazdım tam bilgim yok ama bilgilerimiz sıkıntıya girebiliyomuş sanırım ama ben s26 alırdım

Geri