Bence de ucuz değil ama normal fiyatı bu hocam. 2023 yılında arkadaşa aldım bir tane kendi amazon hesabımdan, şimdi baktım o zaman 3500 den 2 bin lira altına inince almışız. Bakıyorum maaşım 7 kat artmış bu 3 senede enflasyondan dolayı. Ürün şu an 10 bin lira altında fırsat gibi duruyor, 7500 olsa çok iyiymiş ama 5 bine de düşmez sanırım.Standart bir oyuncu kasası için rezalet fiyatlar. Aynı performansı biraz daha sesli olarak sağlayan markalar var, fiyatları da 2000 civarında. Siyah 120 mm Fanları 1000 TL’ye düşerse alırım yoksa evimin kapısından içeri giremez.
Marka ateşlediği yapanların da Noctua soğutucularını görmek isterim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Üff çok ucuzmuş hemen 5 tane alayım
Hocam neden bundan aldınız?Daha yeni bundan aldım memnunum, Noctua kalitesinde değil ancak fiyatı da ona göre uygun...
![]()
ARCTIC Freezer 36 CO DUO ACFRE00122A, AM5, AM4, LGA1851, LGA1700, 2ad 120mm İşlemci soğutucusu - inventus
ARCTIC Freezer 36 CO DUO ACFRE00122A, AM5, AM4, LGA1851, LGA1700, 2ad 120mm İşlemci soğutucusuinventus.com.tr
Problem olan şey 3 sene önce o fiyatın da çok yüksek olması. Gelirim arttı fiyatı daha az arttı gibi bir şey değil bu.Bence de ucuz değil ama normal fiyatı bu hocam. 2023 yılında arkadaşa aldım bir tane kendi amazon hesabımdan, şimdi baktım o zaman 3500 den 2 bin lira altına inince almışız. Bakıyorum maaşım 7 kat artmış bu 3 senede enflasyondan dolayı. Ürün şu an 10 bin lira altında fırsat gibi duruyor, 7500 olsa çok iyiymiş ama 5 bine de düşmez sanırım.
Benim o kadar performans ihtiyacım yok, termalright peerless LCD ekranlı çift fan modeli var, o da 3-4 bin lira şu anda. Gayet yeterli.
İncelemelerde çok olumlu yorum vardı, bunu tercih ettim.Hocam neden bundan aldınız?
Aynı fiyata ya da daha uyguna daha fazla fanlı, borulu modeller vardı.
Merak ettim, sormak istedim.
ahjsakjkjsasa ulan yaşlanmışım diyordum beni kurtardın978 tl diye okumuşum yaw