İnsanlar sırf rog yaziyor diye sistem diziyor 20-30k daha çok veriyor şuna laf geliyor xdFanların tanesi 2.500TL hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Markaya göre normal fiyat. Bu tarz pahalı yorumları ne hikmetse Lian li fanların veya ROG ismi yüzünden dehşet pahalı ürünlerin hiçbirinde görmüyorum.
978 tl diye okumuşum yawi5 14400f kaç derecede tutar bu?
Amazon kahverengi olanı 6 taksit 9999 dan satıyor. Birçok karta 6 taksit var vade farksız.Bu fiyata aslında baya iyi fakat taksit olayı yok. 9 veya 6 taksite alınsa kaparım havada.
Üff çok ucuzmuş hemen 5 tane alayımAmazon kahverengi olanı 6 taksit 9999 dan satıyor. Birçok karta 6 taksit var vade farksız.
Noctua NH-D15, Premium CPU Soğutucu 2x NF-A15 PWM 140 mm Fanlı (Kahverengi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Noctua NH-D15, Premium CPU Soğutucu 2x NF-A15 PWM 140 mm Fanlı (Kahverengi) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Bu attığınız eski versiyonu hocam.Amazon kahverengi olanı 6 taksit 9999 dan satıyor. Birçok karta 6 taksit var vade farksız.
Noctua NH-D15, Premium CPU Soğutucu 2x NF-A15 PWM 140 mm Fanlı (Kahverengi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Noctua NH-D15, Premium CPU Soğutucu 2x NF-A15 PWM 140 mm Fanlı (Kahverengi) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Benim zavallı bonusum 2 taksit kalmış. Olacaksa siyah olacak ayrıca benim için. Bu rengini hiç sevemedim.Amazon kahverengi olanı 6 taksit 9999 dan satıyor. Birçok karta 6 taksit var vade farksız.
Eski versiyonu birde arkadaşın dediği gibi.Benim zavallı bonusum 2 taksit kalmış. Olacaksa siyah olacak ayrıca benim için. Bu rengini hiç sevemedim.