Kaça geldiAlıntıyı görüntüle
M27Q3 AMAZON DEPO
Çok uzun zamandır istediğim bir üründü inşallah hiç bir sıkıntı problem olmadan kullanırım.
Kaça geldiAlıntıyı görüntüle
M27Q3 AMAZON DEPO
Çok uzun zamandır istediğim bir üründü inşallah hiç bir sıkıntı problem olmadan kullanırım.
Dün gece düşmüştü bu 13 küsür birşeydi hızlıca satılmadıAlıntıyı görüntüle
M27Q3 AMAZON DEPO
13.762 ₺ 9 taksit axess ile aldımKaça geldi
Şansa bak ya saat 2 de uyudum keşke uyumamış olsaydımASUS ROG Astral GeForce RTX 5090 32GB GDDR7 Beyaz OC Edition Ekran Kartı | PCIe 5.0, HDMI/DP 2.1, 3.8-yuva, 4-Fan, Eksen teknolojili Fanlar, Buhar Odası, Faz Değişimli GPU Termal Dolgu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS ROG Astral GeForce RTX 5090 32GB GDDR7 Beyaz OC Edition Ekran Kartı | PCIe 5.0, HDMI/DP 2.1, 3.8-yuva, 4-Fan, Eksen teknolojili Fanlar, Buhar Odası, Faz Değişimli GPU Termal Dolgu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Çok nadir denk geliyor genelde 1/2 stoğu kalan ürünler düşüyor onlarda anında bitiyor. Donanım Arşivi harici https://www.anlikfirsatlar.com.tr/amazon-depo buradanda bakıyorum ara sıra
Hocam bu sitedeki fiyatlar çok uygun görünüyor ama bu fiyatlara gelmez galiba bazı ürünler Hocam bu sitedeki fiyatlar çok uygun görünüyor ama bu fiyatlara gelmez galiba bazı ürünler
Amazon teslim etmemek için arkadaşı imha etti galiba.Valla ben gönderileceğini düşünmüyorum ama teşekkürler hocam haber ederim mutlaka![]()
Çok şükür başardıkASUS ROG Astral GeForce RTX 5090 32GB GDDR7 Beyaz OC Edition Ekran Kartı | PCIe 5.0, HDMI/DP 2.1, 3.8-yuva, 4-Fan, Eksen teknolojili Fanlar, Buhar Odası, Faz Değişimli GPU Termal Dolgu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS ROG Astral GeForce RTX 5090 32GB GDDR7 Beyaz OC Edition Ekran Kartı | PCIe 5.0, HDMI/DP 2.1, 3.8-yuva, 4-Fan, Eksen teknolojili Fanlar, Buhar Odası, Faz Değişimli GPU Termal Dolgu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle

Hayırlı olsun valla günlerdir takip ediyorum bir denk getiremedim. Siyah olanı kaçtan girdi stoğa?Çok şükür başardık
Alıntıyı görüntüle