🔥İndirim Migros 3 Al 2 Tanesi İade

websitedene alışveriş yaparken son ödeme adımında göstermiyor ne kadar money iade olacağını kampnayaya katıldığımızı nereden görebililirim
Sepette düşmez aldıktan bazen 1 bazen 3 4 saat sonra yatar
Ek olarak Ülker cubuk kraker 10 adet alimda 3,75 tl
Ayrıca hemen de motor oyununu oynarsanız 200 TL için 50 TL indirim var kargo bedavaya gelmiş oluyor

Ekler

• 1000007316.webp
    1000007316.webp
    23.6 KB · Hit: 61
Dostum her ay 1 alana 1 bedava atıştırmalık/içecek/makarna/bakım vb kampanyası görüyorum moneyleri bunlarla ve yüzde 50 daha değerli ile kombinlersen daha fazla kazanırsın
Seni de anliyorum ama günlük ve az alan adam için aslında market puanı olarak iade edilmesi daha iyi senin gibi düşünenler sayesinde stok uzun süre kaliyor ve büfeler vb stok eritemiyor
Aynen ben de böyle kullanıyorum fakat money'in bazı anlamsız kuralları var ve bu bilgiler money uygulamasının dipköşelerinde yazıyor moneyler yılın belli tarihlerinde sıfırlanıyorlar ona dikkat etmek gerekiyor. Müşteri temsilcisiyle az kavga etmemiştim.

Sepette düşmez aldıktan bazen 1 bazen 3 4 saat sonra yatar
Ek olarak Ülker cubuk kraker 10 adet alimda 3,75 tl
Ayrıca hemen de motor oyununu oynarsanız 200 TL için 50 TL indirim var kargo bedavaya gelmiş oluyor
bu money hesabı olayıja ayar oluyorum parayı durmadan içerde tutup durmadan alışveriş yaptırıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,160
Üyeler
202,805
Son üye
klcemr09
Geri