yalnızbiri01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 906
- Bütçe
- 16000
Arkadaşlar üniversiteye gidecem o yüzden acil telefon lazım bütçem malesef bu kadar çıkıyor benim için hafıza çok önemli
Redmi note 14 pro düşünmüştüm ama çoğu kişi bunu öneriyor hiç kullanan biri i görmedimCMF phone 1 128Gb bugun n11 de kampanyalı. Microsd takılıyor. 13999
bunun 256Gb modeli ise 15250 civarı
15 16bin altındaki en iyi cihaz bu. işlemcisi 20bintl üstü işlemci.
bence 128gb olanı al gerekirse microsd kart alır genişletirsin sonra.
RN 14 Pro da olabillir. Eski seri olmasına bakma. güzel götürür. Sadece 4G olması var ki 5G yi verimli uzun süre kullanamayız.Redmi note 14 pro düşünmüştüm ama çoğu kişi bunu öneriyor hiç kullanan biri i görmedim
Cmf garantisi hakkında bi bilginiz var mıdır nasıldır garantisiRN 14 Pro da olabillir. Eski seri olmasına bakma. güzel götürür. Sadece 4G olması var ki 5G yi verimli uzun süre kullanamayız.
Ama CMF phone 1 işlemcisi RN 14 Pro dan X3 daha iyi. bir de reklamsız yazılım vs.
ikisi de üzmez.
ithalatcısı üreticisi markanın distributoru Evofone. Xiaominin de en büyük servis bunlar. distributoru de bunlar.Cmf garantisi hakkında bi bilginiz var mıdır nasıldır garantisi
Hocam redmi alım hiç riske Atmim duyorumithalatcısı üreticisi markanın distributoru Evofone. Xiaominin de en büyük servis bunlar. distributoru de bunlar.
tecnoyu da bunlar üretip satıyor. sorun olmaz.
Her yerde zırt diye reklam çıkıyor, iğrenç telefon ve iğrenç markaHocam redmi alım hiç riske Atmim duyorum
Evet reklamlar sinir bozucuHer yerde zırt diye reklam çıkıyor, iğrenç telefon ve iğrenç marka
Tesekkurler redmiyi alacağımUzun yıllardır Redmi Note 8 Pro kullanmış daha sonra Redmi Note 14 Pro kulanmış biri olarak telefonu öneriyorum hocam eksisi yukarıda arkadaşında bahsettiği gibi reklamlar ve 4G olması. Ayrıca redmi alacaksanız Pro'dan şaşmayın.