Yardım 16 Bin TL Telefon Önerisi

yalnızbiri01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
906
Bütçe
16000
Arkadaşlar üniversiteye gidecem o yüzden acil telefon lazım bütçem malesef bu kadar çıkıyor benim için hafıza çok önemli

CMF phone 1 128Gb bugun n11 de kampanyalı. Microsd takılıyor. 13999

bunun 256Gb modeli ise 15250 civarı

15 16bin altındaki en iyi cihaz bu. işlemcisi 20bintl üstü işlemci.
bence 128gb olanı al gerekirse microsd kart alır genişletirsin sonra.

CMF phone 1 128Gb bugun n11 de kampanyalı. Microsd takılıyor. 13999

bunun 256Gb modeli ise 15250 civarı

15 16bin altındaki en iyi cihaz bu. işlemcisi 20bintl üstü işlemci.
bence 128gb olanı al gerekirse microsd kart alır genişletirsin sonra.
Redmi note 14 pro düşünmüştüm ama çoğu kişi bunu öneriyor hiç kullanan biri i görmedim

Redmi note 14 pro düşünmüştüm ama çoğu kişi bunu öneriyor hiç kullanan biri i görmedim
RN 14 Pro da olabillir. Eski seri olmasına bakma. güzel götürür. Sadece 4G olması var ki 5G yi verimli uzun süre kullanamayız.
Ama CMF phone 1 işlemcisi RN 14 Pro dan X3 daha iyi. bir de reklamsız yazılım vs.

ikisi de üzmez.

RN 14 Pro da olabillir. Eski seri olmasına bakma. güzel götürür. Sadece 4G olması var ki 5G yi verimli uzun süre kullanamayız.
Ama CMF phone 1 işlemcisi RN 14 Pro dan X3 daha iyi. bir de reklamsız yazılım vs.

ikisi de üzmez.
Cmf garantisi hakkında bi bilginiz var mıdır nasıldır garantisi

Uzun yıllardır Redmi Note 8 Pro kullanmış daha sonra Redmi Note 14 Pro kulanmış biri olarak telefonu öneriyorum hocam eksisi yukarıda arkadaşında bahsettiği gibi reklamlar ve 4G olması. Ayrıca redmi alacaksanız Pro'dan şaşmayın.

Uzun yıllardır Redmi Note 8 Pro kullanmış daha sonra Redmi Note 14 Pro kulanmış biri olarak telefonu öneriyorum hocam eksisi yukarıda arkadaşında bahsettiği gibi reklamlar ve 4G olması. Ayrıca redmi alacaksanız Pro'dan şaşmayın.
Tesekkurler redmiyi alacağım

Geri