İş Fikri Hesaplayıcı Site

Reaksiyon skoru
4
Kendimi boşlukta hissettiğim için claude kullanarak bir iş fikri hesaplama sitesi yaptım.
Aynı anda birden fazla iş fikrini ekleyebilirsiniz ve site tüm iş fikirlerini tarayıcıda kaydediyor böylece istediğiniz zaman önceki iş fikirlerini tekrar dönebilirsiniz ve tüm iş fikirlerinizi tarayıcınızda depolar
Yaptığım sitenin linki:https://is-fikri-hesaplayici.netlify.app/

Ya tamam yapay zeka diye bir sey var yazilimdan gram anlamiyorsaniz bile belki yaptiginiz bir sey tutar diye 0 bilgi ile AI ile bir seyler gelistirebilirsiniz ama en azindan biraz emek verin @#$% ya emegide bos ver isnan girer bi yaptigi projeyi test eder be kardesim naptin proje yap dedin ve hic bakmadan direk site oalrak actin mi bu nasil kafa ki sahsen ilk kodda bile bu kadar berbat hata yapmaz cloud bence yani nasil bu kadar kotu ve hatali bir sey yaptirdin ona sastim her neyse yani kisaca yayinlamadan ocne az caba goster be

Ya tamam yapay zeka diye bir sey var yazilimdan gram anlamiyorsaniz bile belki yaptiginiz bir sey tutar diye 0 bilgi ile AI ile bir seyler gelistirebilirsiniz ama en azindan biraz emek verin @#$% ya emegide bos ver isnan girer bi yaptigi projeyi test eder be kardesim naptin proje yap dedin ve hic bakmadan direk site oalrak actin mi bu nasil kafa ki sahsen ilk kodda bile bu kadar berbat hata yapmaz cloud bence yani nasil bu kadar kotu ve hatali bir sey yaptirdin ona sastim her neyse yani kisaca yayinlamadan ocne az caba goster be
Gereksiz projeleri de sırf yapay zeka var diye yapmaya gerek yok bence. Fikrini direkt ücretsiz Gemini veya Chatgpt hesabından yapay zekaya yazsan o yorumlar zaten hem de çok daha detaylı olarak.

Gereksiz projeleri de sırf yapay zeka var diye yapmaya gerek yok bence. Fikrini direkt ücretsiz Gemini veya Chatgpt hesabından yapay zekaya yazsan o yorumlar zaten hem de çok daha detaylı olarak.
Ya katiliyorum ama yinede yeni baslamis diyorum sonucta herkesin mukemmel fikirleri olamyabilri ayrica bazen sacma fikirler tutabilir vs. ama bu arkadas gibi insanalr direk yt dan 2dk AI ile nasil uygulama yapilir izliyorlar sonra gidip AI nasil bi site/uygulama yapmaliyim diyor sonra pormptu alip diger ai atiyor vs..

ya site zaten asiri sacma mve mateamtiskel olarak yanlis ve isin komigi sayialri faln terstten yaziyor o kadar kotu yani sahsen AI sayialri tersten yazacak sekidle ayarlatmak ayri bir beceri ister SAFDGADFGDAFG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,869
Üyeler
202,731
Son üye
Tomance
Geri