Asus Tuf 5080 mi Colorful Igame Ultra Oc 5080 mi

Tuf alabilirsiniz hocam 5 yıl garanti baya heybetli bişiy ben olsam sırf 5 yıl garanti var diye asustan şaşmazdım
Colorful yorumları da iyi beyazlarına baktım da hocam. Siyahı hakkında yorum yok zaten. Colorful alacağım. İki konuda da Colorful’u ısrarla önerdiler. Ekran kartı kolay bozulan bir şey değil, 5 sene garanti göz boyama, Colorful’un seviyesi ROG demişler.

yok yav hocam proart al verilir o para, 2x olsa da verilir! işlemcin de kötü intel olmalıydı bence!
Mümin kardeşim sen benimle kafa bulmuyorsun inşallah
2x olsa verilmez 5090 alınır
9800x3d 2. En iyi oyun işlemcisi

Ultra W OC'den memnunum ama dikey ekran kartı kullanırsanız, sıkıntı çıkarabilir, arkasına OC tuşu var, engel oluyor. Antec'in başka tutucağını aldım taktım ama Lian Li V4 gibi eğimli olmuyor.

Ekler

• 1000099524.webp
    1000099524.webp
    108.9 KB · Hit: 22
  • 1000099786.webp
    1000099786.webp
    868.6 KB · Hit: 24
Colorful yorumları da iyi beyazlarına baktım da hocam. Siyahı hakkında yorum yok zaten. Colorful alacağım. İki konuda da Colorful’u ısrarla önerdiler. Ekran kartı kolay bozulan bir şey değil, 5 sene garanti göz boyama, Colorful’un seviyesi ROG demişler.

ROG seviyesi olan iGame Vulcan. Bu değil.

Ultra W OC daha çok MSI Gaming Trio seviyesinde.

Zotac 5080 al hocam hepsinin yongası aynı 79 küsür dü vatanda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1. Hangisi?
Hepsiburada’dan alacağım hocam

Ultra W OC'den memnunum ama dikey ekran kartı kullanırsanız, sıkıntı çıkarabilir, arkasına OC tuşu var, engel oluyor. Antec'in başka tutucağını aldım taktım ama Lian Li V4 gibi eğimli olmuyor.
Doğrudur hocam yok normal şekilde kullanacağım.

O forumda arkadaş sağolsun sürekli IGame önerdi hocam performans farkı da olduğunu söyledi TUF ile. İnceleme sayfalarına bakıp yapay zekaya sorduğumda TUF malzeme kalitesiyle önde gihi hirşey söyledi çok hafif TUF önde dedi yani eğer öyle bir durum varsa TUF’u da alabilirim yani beklerim indirime girmesini. Arkadaş direk performans farkı var demiş baktıysanız konuya görmüşsünüzdür. Öyle bir durumda da garantiye bakmayıp Colorful alayım dedim. Hatta Colorful satın da aldım ama kargolamamışlar henüz iptal etme durumum var yani.

Ultra OC yani siyah olan MSI Gaming Trio, TUF aynı klasman mı hocam?

Colorful Igame Geforce Rtx 5080 Ultra Gddr7 256BIT Ultra (W Oc 16GB-V) 16GB Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı

Beyaz modelin yorumlarında
Müthiş bir ürün. Furmarkda 4k 2k testinde 50 derece stabil çalıştı. Rog astral gibi elit bir üründen bile daha iyi bir soğutma sağladı soğutma konusunda böyle bir şey görmedim. Fps konusundada efsane demişler mesela.

Son düzenleme:
Hepsiburada’dan alacağım hocam

Doğrudur hocam yok normal şekilde kullanacağım.

O forumda arkadaş sağolsun sürekli IGame önerdi hocam performans farkı da olduğunu söyledi TUF ile. İnceleme sayfalarına bakıp yapay zekaya sorduğumda TUF malzeme kalitesiyle önde gihi hirşey söyledi çok hafif TUF önde dedi yani eğer öyle bir durum varsa TUF’u da alabilirim yani beklerim indirime girmesini. Arkadaş direk performans farkı var demiş baktıysanız konuya görmüşsünüzdür. Öyle bir durumda da garantiye bakmayıp Colorful alayım dedim. Hatta Colorful satın da aldım ama kargolamamışlar henüz iptal etme durumum var yani.

Ultra OC yani siyah olan MSI Gaming Trio, TUF aynı klasman mı hocam?

Colorful Igame Geforce Rtx 5080 Ultra Gddr7 256BIT Ultra (W Oc 16GB-V) 16GB Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı

Müthiş bir ürün. Furmarkda 4k 2k testinde 50 derece stabil çalıştı. Rog astral gibi elit bir üründen bile daha iyi bir soğutma sağladı soğutma konusunda böyle bir şey görmedim. Fps konusundada efsane demişler mesela.
Butun hepsi aynı gpuyu kullaniyor performans farkı dediğin fabrikasyon overclocktur ki Max %5 fark olur ama onu sende rahatlıkla yaparsın.

Adamin elinde ROG astral var mı? Aynı ortam koşullarında ikisinide test etmiş mi? ROG astral dengi olarak kart Vulcan bu değil tekrar söylüyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,067
Üyeler
202,784
Son üye
Mixvans
Geri