LegendaryCrazy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,067
Hepsiburada’dan alacağım hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Doğrudur hocam yok normal şekilde kullanacağım.
O forumda arkadaş sağolsun sürekli IGame önerdi hocam performans farkı da olduğunu söyledi TUF ile. İnceleme sayfalarına bakıp yapay zekaya sorduğumda TUF malzeme kalitesiyle önde gihi hirşey söyledi çok hafif TUF önde dedi yani eğer öyle bir durum varsa TUF’u da alabilirim yani beklerim indirime girmesini. Arkadaş direk performans farkı var demiş baktıysanız konuya görmüşsünüzdür. Öyle bir durumda da garantiye bakmayıp Colorful alayım dedim. Hatta Colorful satın da aldım ama kargolamamışlar henüz iptal etme durumum var yani.
Ultra OC yani siyah olan MSI Gaming Trio, TUF aynı klasman mı hocam?
Colorful Igame Geforce Rtx 5080 Ultra Gddr7 256BIT Ultra (W Oc 16GB-V) 16GB Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
Beyaz modelin yorumlarında
Müthiş bir ürün. Furmarkda 4k 2k testinde 50 derece stabil çalıştı. Rog astral gibi elit bir üründen bile daha iyi bir soğutma sağladı soğutma konusunda böyle bir şey görmedim. Fps konusundada efsane demişler mesela.
Astral konusu abartı hocam, 4 fanlı model ile 3 fanlı model karşılaştırılamaz aynı biz nasıl 2 fanlı model alma, sıcak havalarda 3 fanlı model aldığın sürece sorun olmaz dediğimiz gibi. MSI Trio Tuff'dan daha iyi. TechpowerUp'ın 5080 sonuçlarına bak görürsün ses sıcaklık olarks baya önde, gerçi baya dediğim de 5 derece hepsi 65 civarı fln sanki 90'a vurmuşlarda 5 derecenin lafını yapıyoruz. Her neyse, Gaming Trio, MSI'ın üst seviye modeli gibi, Tuff ise ASUS'un orta seviyesi. Ultra W OC'de Trio'ya yakın. Bana göre eşitler ama Trio'yu hiç elime alıp kullanmadığım için emin değilim, bir tane YT vardı videosuna göre Ultra W OC daha iyi duruyor ama onla konuştuğum da Trio biraz daha iyi dedi. Belki OC açısından demiştir. Ultra W OC'de +400Mhz overclock yapabilmen için anakart biostan biraz voltaj yükseltmen gerek. 0.925 miydi ne. Belki o kartta ona gerek yoktur, voltajı yüksektir. Tabi yüksek olması bir özellik denilemez.Hepsiburada’dan alacağım hocam
Doğrudur hocam yok normal şekilde kullanacağım.
O forumda arkadaş sağolsun sürekli IGame önerdi hocam performans farkı da olduğunu söyledi TUF ile. İnceleme sayfalarına bakıp yapay zekaya sorduğumda TUF malzeme kalitesiyle önde gihi hirşey söyledi çok hafif TUF önde dedi yani eğer öyle bir durum varsa TUF’u da alabilirim yani beklerim indirime girmesini. Arkadaş direk performans farkı var demiş baktıysanız konuya görmüşsünüzdür. Öyle bir durumda da garantiye bakmayıp Colorful alayım dedim. Hatta Colorful satın da aldım ama kargolamamışlar henüz iptal etme durumum var yani.
Ultra OC yani siyah olan MSI Gaming Trio, TUF aynı klasman mı hocam?
Colorful Igame Geforce Rtx 5080 Ultra Gddr7 256BIT Ultra (W Oc 16GB-V) 16GB Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
Beyaz modelin yorumlarında
Müthiş bir ürün. Furmarkda 4k 2k testinde 50 derece stabil çalıştı. Rog astral gibi elit bir üründen bile daha iyi bir soğutma sağladı soğutma konusunda böyle bir şey görmedim. Fps konusundada efsane demişler mesela.
Sen ayrıca bence en önemli yeri kaçırıyorsun anakartın beyaz dolayısıyla sistemin beyaz olacak sanırım? Ona gri gitmez. Bu seride bence Tuff çirkin duran bir kart.
Şunun güzelliğine bak; (Builde sürekli bir şeyler ekle çıkar yaptığım için full siyah yapamadım ama bence kartın güzelliğini yeterince gösteriyor)
Ekler
Son düzenleme: