Bloody W70 Sadece 500 TL

bunu kesin 500 tl den 1800 e fırlatıp indirim demişlerdir. şahsen hiç beğenmedim

Piyasası nedir
Al sat için alacaksanız değmez. Makrolu olması dışında bir avantajı yok. Wolfteam, Minecraft, Pointblank falan oynayanlar genelde böyle şeyler alıyorlar. Ama bu oyunların da PVP'si yerelde çoktan öldü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunu kesin 500 tl den 1800 e fırlatıp indirim demişlerdir. şahsen hiç beğenmedim
O kadar da değil ya, bence makro ve özelliklere göre ₺1000 gideri var. Ama makro için alınıyorsa, yoksa bu bütçelerde 3311-3395 sensörülü fare almak daha mantıklı.

Ama asıl amaç bence bu markadan kurtulmak istemeleri olabilir. Kablosuz fareler revaçta ve artık satmıyordur bu ürünler. İtopya geçenlerde Aula markasını da satmaya başladı mesela, yavaştan Razer falanı yüksek fiyattan köklemeyle piyasada edinemeyeceklerini anladılar diyebiliriz. Stok eritiyorlar büyük ihtimalle.

Beyazı sonradan çok kötü oluyor bunun rugan yüzeyi var almayın, beyaz olanını. Siyah modeli mat onda sıkıntı yok. İndirim bitmiş. Bide metal skatez mousepad'inizi çizer çok kaliteli longteng tarzı mousepad'lerde kullanmayın.

Beyazı sonradan çok kötü oluyor bunun rugan yüzeyi var almayın, beyaz olanını. Siyah modeli mat onda sıkıntı yok. İndirim bitmiş. Bide metal skatez mousepad'inizi çizer çok kaliteli longteng tarzı mousepad'lerde kullanmayın.
Ultra core 3,4 olan makrosu açıklardan bir adet almak istiyorum, makrosu için ihtiyacım var. Normalde bunu yakalasam 500'e alıp geçerdim işimi görürdü. Acaba diyorum hazır lazımken şurdan 2k'ya r72 ultra alsam main mouse olarak işimi görür mü? Rakiplere karşı nasıldır? Acaba herhangi bir model itopya'da tekrar indirime girer mi?

Ultra core 3,4 olan makrosu açıklardan bir adet almak istiyorum, makrosu için ihtiyacım var. Normalde bunu yakalasam 500'e alıp geçerdim işimi görürdü. Acaba diyorum hazır lazımken şurdan 2k'ya r72 ultra alsam main mouse olarak işimi görür mü? Rakiplere karşı nasıldır? Acaba herhangi bir model itopya'da tekrar indirime girer mi?

W70'den memnun kalmazsın o kullanım için. Makro var fakat ağır bir mouse. FPS için uygun bir mouse diyemem ben güncelde. W90 olsa gene en azından tutuşu daha iyi. Buda çok hafif değil ama malzeme kalitesini bilmek lazım ilk defa gördüğüm bir mouse. Genelde bloody mouseler oturaklı oluyor.

W70'den memnun kalmazsın o kullanım için. Makro var fakat ağır bir mouse. FPS için uygun bir mouse diyemem ben güncelde. W90 olsa gene en azından tutuşu daha iyi. Buda çok hafif değil ama malzeme kalitesini bilmek lazım ilk defa gördüğüm bir mouse. Genelde bloody mouseler oturaklı oluyor.
Viper Mini kullanıyorum, bu r72'yi ona bayağı yakın gördüm. Kablosuz bir mouse'a geçmek istiyordum, bir de donanımsal makrosu olsa tadından yenmez. Bloody'de r72 haricinde tipi hoşuma giden W95 Max Sports Navy (Beyaz) modeli var. Oda aşırı büyük sanırım 1.300 TL vermeye değer mi emin olamadım, sanki bu mouse'ların hakkı 500-1.000 TL arası gibi.

Son düzenleme:
Geri