8k mı o, bulamadım da kaynak 8k olduğunu gösterenBu fiyata 3395 iyi de 1000hz'ymiş. Supreme modeli hem 3950 kullanıyor hem de 8k sanki o daha mantıklı. 1700 lira.
![]()
THRONE Hydra Supreme 42.000 Dpi PAW 3950 Şarj İstasyonu & PTFE Kablosuz Gaming Mouse (2.4Ghz + BT + Type-C) - Fiyatı, Yorumları
Hydra Supreme 42.000 Dpi PAW 3950 Şarj İstasyonu & PTFE Kablosuz Gaming Mouse (2.4Ghz + BT + Type-C) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Yorumlarda bir arkadaş polling rate testi yapmış 8k gözüküyor8k mı o, bulamadım da kaynak 8k olduğunu gösteren
Bundan var evde arada kullanıyorum merak edip almıştım çift bataryalı. 8k da nasıl çalıştırıyorlar bilmiyorum ama.Bu fiyata 3395 iyi de 1000hz'ymiş. Supreme modeli hem 3950 kullanıyor hem de 8k sanki o daha mantıklı. 1700 lira.
![]()
THRONE Hydra Supreme 42.000 Dpi PAW 3950 Şarj İstasyonu & PTFE Kablosuz Gaming Mouse (2.4Ghz + BT + Type-C) - Fiyatı, Yorumları
Hydra Supreme 42.000 Dpi PAW 3950 Şarj İstasyonu & PTFE Kablosuz Gaming Mouse (2.4Ghz + BT + Type-C) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Kalitesi nasılBundan var evde arada kullanıyorum merak edip almıştım çift bataryalı. 8k da nasıl çalıştırıyorlar bilmiyorum ama.
Fareler Hz oranı en son bakmanız gereken şey. Hatta gereksiz çoğu oyun 1K Hz destekliyor ve ben kaliteli farede bile 1K Hz üstünü önermem gerek yok. Arada anlayacağınız bir fark olmadığı gibi, bomboş pil tüketiyori. Kaliteli farelerde yazılımsal ayarlar var. Genelde competitive veya esports mod diye geçiyor. O tarz ayarı varsa sadece onu açın.8k mı o, bulamadım da kaynak 8k olduğunu gösteren