buraksyhn1
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 163
Almadan önce kampanyaya katıldım kitap aldım ama bildirim gelmedi hala50 liraya yıldızlı gece bardağı aldım benGüzel oldu
Almadan önce kampanyaya katıldım kitap aldım ama bildirim gelmedi hala50 liraya yıldızlı gece bardağı aldım benGüzel oldu
Gelir hocam az bekleAlmadan önce kampanyaya katıldım kitap aldım ama bildirim gelmedi hala
En fazla 5 dakka da mesaj gelmesi lazım.Almadan önce kampanyaya katıldım kitap aldım ama bildirim gelmedi hala
QR ödeme limitin o diğerlerinden ayrı.Pazarama kampanyasında limitim olmasına rağmen limitin yok diyor herkes de böyle mi
QR ödeme limitim değil faturana yansıt limitim o da 3 bin liraQR ödeme limitin o diğerlerinden ayrı.
link atar mısın bir bakayım 50liraya bardak varsa alalım50 liraya yıldızlı gece bardağı aldım benGüzel oldu
hocam şey soracamQR ödeme limitim değil faturana yansıt limitim o da 3 bin lira
link atar mısın bir bakayım 50liraya bardak varsa alalım
Ben de öyle yapacaktım ama benim ki de yenilenmemiş direkt kullandımlink atar mısın bir bakayım 50liraya bardak varsa alalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam şey soracam
yemeksepeti kampanyasına baktım aylık yenilen miyor mu bu ?
bana en son haziranda kod vermiş onuda kullanmaya calısınca süresi dolan kod dedi
550tl+200tl combosunu yapacaktım.
odeme alanında en assagıda var.en uygun mobil uygulamasında faturana yansıt çıkmıyor bilgisi olan varmı acaba nasıl yapabilirim
odeme alanında en assagıda var.