ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,825
Hogörmemişim kral, kb oldu baya alalı valla hiç de bi sorun yok gayet oynatıyor
Hogörmemişim kral, kb oldu baya alalı valla hiç de bi sorun yok gayet oynatıyor
Şuan kendi Minecraft hesabınızda Eneba üzerinden satın aldığınız Minecraft koduyla etkinleştirdiğiniz Minecraft'ı sorunsuz oynayabiliyorsunuz dimigörmemişim kral, kb oldu baya alalı valla hiç de bi sorun yok gayet oynatıyor
Niye oynayamasın?Şuan kendi Minecraft hesabınızda Eneba üzerinden satın aldığınız Minecraft koduyla etkinleştirdiğiniz Minecraft'ı sorunsuz oynayabiliyorsunuz dimi
reis başka kod varmı buarada çok sağol böyle bişey olduğunu ilk defa gördüm![]()
Buy Minecraft: Java & Bedrock Edition Windows Store key PC! Cheap price
Cheap Minecraft: Java & Bedrock Edition Windows Store key PC. Visit Eneba and buy digital Minecraft: Java & Bedrock Edition game at the best price.www.eneba.com
AKS14 koduyla
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşım Minecraft almak istiyordu kendisine attım bu ekran görüntüsünü,Niye oynayamasın?
Microsoft storedan, valla güvenemiyorsa 1500 versin alsjn ne diyeyim arkadaşıma aldırdım forumda da alan sorunsuz kullanan var dümdüz key yani adamlar 750 lira için milyon dolarlık sitenin itibarını çöp mü etcekArkadaşım Minecraft almak istiyordu kendisine attım bu ekran görüntüsünü,
Alıntıyı görüntüle
ama pek güvenemediğini söylüyor kâra geçicem diye elimdeki paradan olmayayım diyor ne diyeyim bilemedim gerçekten bir problem çıkmıyor mu ne diyebilirim arkadaşa? Bu kodu Minecraft.net'den mi aktifleştiriyoruz nasıl oluyor
Microsoft storedan etkinleştirince minecraft.net'e microsoft hesabıyla giriş yapınca orada java edition bedrock edition hesapta ekli gözüküyo yaniMicrosoft storedan, valla güvenemiyorsa 1500 versin alsjn ne diyeyim arkadaşıma aldırdım forumda da alan sorunsuz kullanan var dümdüz key yani adamlar 750 lira için milyon dolarlık sitenin itibarını çöp mü etcek![]()
Yav dümdüz minecraft keyi veriyor işte, microsoft hesabına minecraft ekliyor.Microsoft storedan etkinleştirince minecraft.net'e microsoft hesabıyla giriş yapınca orada java edition bedrock edition hesapta ekli gözüküyo yani
peki global ilanı almak mı mantıklı turkey ilanı mı? bu microsoft sonradan kafasına göre lisans iptali falan yapmasın global veya turkey alıncaYav dümdüz minecraft keyi veriyor işte, microsoft hesabına minecraft ekliyor.
Turkey çalışıyor veya çalışmıyor yazar ilandapeki global ilanı almak mı mantıklı turkey ilanı mı
RTX modunu acıabılıyoruz dı mı hocam b.e olduhgu ıocın buTurkey çalışıyor veya çalışmıyor yazar ilanda