Çözüldü✓ Anakarta Bakır Blok Sürttü

Araştırmadan neden böyle birşeye girdiniz ki? Keşke batarya bağlantısını falan çıkartsaydınız. Geçmiş olsun arkadaş biraz agresif ama haklı. Siz gene de şansınızı deneyin önceki arkadaşların dediğiyle.

Geçmiş olsun anakartı yakmışsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bak sökmek istesen 1 dakikanı almayacak kablo için laptop çöp oldu.

Sizin kafanız iyi mi bios pili ne alaka adam kısa devre yaptırmış okumanız mı yok? Kafasına mermi yiyen adama kalp masajı yapmak gibi bir şey sizin öneriniz.

Hocam yüzde yüz o laptop çöp oldu artık.
vasfin meslegin ve ne isle ugrastigini bilmiyorum ama elektrik elektronik muhendisi olarak turkiyede bulunan en buyuk japon firmalaarindan birinin bakim onarim muhendisligi esnasinda da uyguladigimiz methodlardan biriydi bu. kafam iyi degil merak etme. batarya voltagindan sonra cikan logic voltagelarinin bobinleridir muhtemelen bu hatta kisa devre bazen kabul edilebilir sinirlarda kalabiliyor. batarya girisindeki depletion mode calisan mosfetler geri akim kacirmadigi surece.

vasfin meslegin ve ne isle ugrastigini bilmiyorum ama elektrik elektronik muhendisi olarak turkiyede bulunan en buyuk japon firmalaarindan birinin bakim onarim muhendisligi esnasinda da uyguladigimiz methodlardan biriydi bu. kafam iyi degil merak etme. batarya voltagindan sonra cikan logic voltagelarinin bobinleridir muhtemelen bu hatta kisa devre bazen kabul edilebilir sinirlarda kalabiliyor. batarya girisindeki depletion mode calisan mosfetler geri akim kacirmadigi surece.
kafasına göre sallamış hiçbir şey olmamış anakarta tamirciye gittim halletti basit bir işlemdi felaket tellalı gibi bir arkadaş

kafasına göre sallamış hiçbir şey olmamış anakarta tamirciye gittim halletti basit bir işlemdi felaket tellalı gibi bir arkadaş
Cok sevindim adina. gecmis olsun. Cahil iste napicaksin.... Youtubedan iki video izleyince bir sey biliyorum saniyor... Bide o kadar eminki kendinden, tipik cahil.

Geçmiş olsun. %0.1 lik kısma denk gelmişsin hocam neyse ki. Bir dahakine bataryayı komple sıfırlasanız dahi kablosunu tamamen çıkartmadan işlem yapmayın hocam. Ters bir noktaya temas etse gg idi laptop.

Cok sevindim adina. gecmis olsun. Cahil iste napicaksin.... Youtubedan iki video izleyince bir sey biliyorum saniyor... Bide o kadar eminki kendinden, tipik cahil.
Sağol usta bir daha pili takılı karıştırmam bilgisayarı bir de sizin firma işe alım yapıyor mu benim cv yi atsam 😂

Sağol usta bir daha pili takılı karıştırmam bilgisayarı bir de sizin firma işe alım yapıyor mu benim cv yi atsam 😂
bende calismiyorum artik. 3 aydir kendi islerimle ilgilenip askerligi bekliyorum.. google a turkiye de japon farbrikalarini aratin bulursunuz zaten hangi firma oldugunu. :)

Lan defol git cahil :D güç beslemesi ile ilgili olan yere biosla ilgilidir diyen cahil. Kendisi sadece şanslıymış o kadar yatsın kalksın dua etsin sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,379
Üyeler
202,860
Son üye
ICYBERI
Geri