Her marka ile alakalı şikayetler geliyor ölü piksel, coil whine, ışık sızması vs şans işi yapılabilecek bir şey yok. 2 ay olmadı forumda Asus ve msı haterı olmuş iki kişi konu açmıştı ki haklılardı. Birisi Asus servis ile alakalıydı diğeri de MSI ekranı mı bozulmuştu tam hatırlamıyorum yine servis sorunuydu galiba
Benzerini aoc, Lenovo, Samsung, tcl vb markalar içinde gördüm.
Eskisine göre kalite kontrol kötüleşti gibi.
Sonuç =
ServisPoint ve Asus işbirliği ile içi hiç açılmamış laptopla mağdur edildik.
Buradan iki tarafada teşekkürler.
Tamamen teknik bir soru sormama rağmen cevap alamadım, çünkü teknisyenle görüştürmüyorlar. Sadece çağrı merkezindeki kişiyle görüşebiliyorsunuz.
2026 yılında posta güvercini sistemi ile çalışan servislerede teşekkürler.
Tüm işletme ile görüşebiliyoruz bi işi bilen teknisyenin kendisiyle görüşemiyoruz.
Asus diyor laptopunuz ondan garanti dışı, servis diyor öyle bir şey yok parçayı yaptırırsanız devam eder. Cidden kafam şişti. Bir tane işi bilen elemanla 5dk'lık görüşmede...
MSI G274QPX monitörümün ekranı çizgi çizgi bozuldu ve renkler karıncalanıyordu. Hani şu kırık ekran şakaları olur ya, tam olarak öyle renkler gidip geliyordu.
Cihazı servise gönderdim. Orijinal kutusu elimde olmadığı için son derece sağlam bir paketleme yapıp kargoya verdim. Balyozla vursan ancak kırılır; kat kat patpat naylon sardım, strafor köpüklerle kutudaki boşlukları kapattım. Kargoda kırılması imkânsıza yakındı.
Salı günü kargoya teslim ettim. Bugün öğlen arayıp monitörün çatlak olduğunu, durumun garanti kapsamına girmediğini ve tamir ücretinin 230 dolar olduğunu söylediler...
aoc monitörü geldiği gibi iade edeceğim diyen hocam özür dilerim
geçenlerde bi konu gördüm birisi geldiği gibi iade edeceğim demişti aoc 24g4x modelini bende'' ben aldım kullanıyorum fevri davranmayın'' tarzı
şeyler söylemiştim adam haklıymış
arkadaşlar almayın aldırmayın 12. gün arıza yaptı kronik sorunlu bu model itopyaya iade için yollayacağım daha 14 gün olmamış bakalım neler olacak bu sıralar çok bunalıyorum bi amazon kolay gelsin bi bu
Bayağı iyi fiyat. Renk gamutu bilgimiz kısıtlı ama gayet iyi monitör, 260 Hz ve beyaz.
Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 Beyaz 260Hz 0.3ms HDMI,DisplayPort Adaptive Sync IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
İlgili mesaj
Alıntıyı görüntüle