❌İndirim Bitti! Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Ips Beyaz Monitör 14.999 TL!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ne drama dönmüş konuda, tayfunun önerilerini ciddi şekilde kale almak biraz zor, çünkü kendisi tecrübe edemez öyle bir bütçesi - bağlantısı yok, dendiği gibi katalog bilgisi. Ama gidip yeni çıkan - çıkacak monitörleri araştırması güzel o konuda taktir ediyorum, gerisi monitör arayan kullanıcıya kalmış, herkesin kendi araştırması gerek, bu adam size sadece fikir verir. Tek adamın lafıyla zaten bir şey alınmaz, tavsiye veren kişinin birebir tonlarca monitörü test edip karşılaştırma, eksi artı sıkıntılarını test etme şansı yoksa kale almak güç. Zaten ince detayları fark etmeyecek kullanıcı gidip 10k üstüne monitör almasın, açacağı oyun sdr olacak 8k-9k'lık bilindik marka 2k monitör de görür işini. Tv değil bunlar, miniled diye gaza gelip gereksiz para verip pişman olmanın pek anlamı yok, hala overpriced.

Ne drama dönmüş konuda, tayfunun önerilerini ciddi şekilde kale almak biraz zor, çünkü kendisi tecrübe edemez öyle bir bütçesi - bağlantısı yok, dendiği gibi katalog bilgisi. Ama gidip yeni çıkan - çıkacak monitörleri araştırması güzel o konuda taktir ediyorum, gerisi monitör arayan kullanıcıya kalmış, herkesin kendi araştırması gerek, bu adam size sadece fikir verir. Tek adamın lafıyla zaten bir şey alınmaz, tavsiye veren kişinin birebir tonlarca monitörü test edip karşılaştırma, eksi artı sıkıntılarını test etme şansı yoksa kale almak güç. Zaten ince detayları fark etmeyecek kullanıcı gidip 10k üstüne monitör almasın, açacağı oyun sdr olacak 8k-9k'lık bilindik marka 2k monitör de görür işini. Tv değil bunlar, miniled diye gaza gelip gereksiz para verip pişman olmanın pek anlamı yok, hala overpriced.
Birader hiç rage bait deneme tartışmak istemiyorum çünkü. Yazdığın şeylere rağmen düzgünce cevap vereceğim. Benim zaten oled televizyonum ve oled monitörüm var bunu gözünüze sokmuyorum sadece. Herkese AA benim oled ekranım var diye hava atacak değilim bana ters bir durum ancak abuk subuk konuştuğun için belirtmek durumunda kaldım. Ücretsiz benden tüm monitörleri inceleyip forumda paylaşmamı bekleyemezsin. Bu benim inan hiç umrumda değil. İstersen dinlersin istersen dinlemezsin. Ben bundan bir kâr etmiyorum.

Monitör bağlantısı konusunda da bilmediğin şeyler var ama söyleyemiyorum söyleyebilsem de sana değmezdi zaten çünkü sen buraya kinini dökmeye gelmişsin. Diğer mesajlarına da cevap verirdim ancak gerek yok beni bilen biliyor, güvenen güveniyor senin güvenine ihtiyacım yok.
d319c1d1-6bbd-42a7-8ae8-0ceb7fdf8863-1_all_5065.webp
9740.webp

Bir de madem fikirlerimi beğenmiyorsun, güvenmiyorsun soru sorma bana gerek yok sen kendi bildiğini yap. Tartısmak için söylemiyorum bunları gereksiz dram yaratmaya gerek yok

18121.webp
18123.webp

Son düzenleme:
Uygunsuz davranış
G5e yönlendirdi 3-5ay gecmedi siyahlar şöyle mat kaplama şöyle alınmaz- Fiyatı düşünce bu kadar düşeceğini nereden bilebilirdim diyor-
Teknoloji sektöründe monitor kadar fiyatı düşen ya da esneyen 2. kategori yoktur bunlar islemci ya da ekran kartı değil 3-5 ayda bir baska marka yeni model cikariyor ve indirim yapmak zorundalar cunku milyon tane secenek var.

TCL miniled girdi herkese aynı linkleri atmaya başladı 🤣🤣 yeni tapılacak modelli buldu 2 hafta gecmeden çok kalitesiz şu bu :)

KTC ıps girdiginde illah etmisti o monitörü alanların yarısı sikayetci.
Gören gözler için daha lac tane konu lazım. Katalog bilgisinden ötesi yok. Reddite kim inceleme yüklerse anca onu atar

Fiyata laf ediyorsun adam sanki kendisi cikartip piyasaya suruyor özel gununde kadın gibi alınıyor.

Burada o monitoru alacak adam oyun oynuyor, adama 2x para verip gercekte sadece bu kadar fark hissedeceksin dersen yarisi param cebinde kalsın der. İş icin alan %5 değil. Bu adam komisyon almıyorsa gerçekten ciddi sorunlu biri.
Hakaretlerini ciddiye almıyorum dram çıkarmaya çalışma uğraşamam. Yazdıklarından belli zaten ağzın nasıl köpürdüyse artık. Yanlış bilgiyi düzeltmek için yazıyorum buraya.

Samsung G5 için sana mat, giriş seviye denildi kendin ağzınla itiraf ediyorsun zaten, sen kendin bilerek isteyerek hür iradenle aldın. Zorla sana Samsung G5 aldıran olmadı dram yapma boşuna. Her zaman olduğu gibi kusurlarını belirttim bilerek tercih edenler karı gibi ağlamasın. Ha bu arada açtıgın indirim konusu berbattı bir daha açma.

Öbür forumda mesajların duruyor.
18142.webp
18140.webp
18144.webp

Donanımarşivindeki konunu birini silmişsin diğeri duruyor.

Son düzenleme:
Birader hiç rage bait deneme tartışmak istemiyorum çünkü. Yazdığın şeylere rağmen düzgünce cevap vereceğim. Benim zaten oled televizyonum ve oled monitörüm var bunu gözünüze sokmuyorum sadece. Herkese AA benim oled ekranım var diye hava atacak değilim bana ters bir durum ancak abuk subuk konuştuğun için belirtmek durumunda kaldım. Ücretsiz benden tüm monitörleri inceleyip forumda paylaşmamı bekleyemezsin. Bu benim inan hiç umrumda değil. İstersen dinlersin istersen dinlemezsin. Ben bundan bir kâr etmiyorum.

Monitör bağlantısı konusunda da bilmediğin şeyler var ama söyleyemiyorum söyleyebilsem de sana değmezdi zaten çünkü sen buraya kinini dökmeye gelmişsin. Diğer mesajlarına da cevap verirdim ancak gerek yok beni bilen biliyor, güvenen güveniyor senin güvenine ihtiyacım yok.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bir de madem fikirlerimi beğenmiyorsun, güvenmiyorsun soru sorma bana gerek yok sen kendi bildiğini yap. Tartısmak için söylemiyorum bunları gereksiz dram yaratmaya gerek yok

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kin değil o senin kendi bakış açın, gayet açık şekilde fikirlerimi belirttim, lafımın da arkasındayım. Senin yazının tamamını okumaya bile üşendim çünkü sadece ego tatmini yapıyorsun. Dediğim gibi bugüne kadar bahsedilen bütün monitörleri alıp hepsini test etmenin imkanı yok, sadece kağıt üstü bilgisi ile tonlarca insana dandik şey aldırmışın büyük ihtimal. Bende sana birşeyler sordum konuda bilgin var diye ama sadece sana sormadım tabi, güncel bilgim yok iken gidip reddit'de araştırdım monitor unboxed zart zurt tonla bunu hakkıyla yapan kanalın ilgimi ilgimi çeken videolarını izledim ve bunlara yapılan tonlarca yabancı yorumu okudum ve bu kanıya vardım. (Senin öneri diye attığın çoğu video "ad" btw) Kısacası sen sanki bunların hepsini birebir test edip kullanmışın gibi "bu alınır şu alınır" diye yorum atıyorsun egonu tatmin ediyorsun, burada gerçek kullanıcı görüşü veya objektif test önemli, yazının tamamını bile okumaya üşendim klasik circle jerk yorumu atmışındır. Kale alınacak biri değilsin. Teknolojiyi takip edip insanlara fikir vermen güzel, ama bağımsız test yapan bütün monitörleri deneyen biri gibi ahkam kesmen rezil bir durum.

Kin değil o senin kendi bakış açın, gayet açık şekilde fikirlerimi belirttim, lafımın da arkasındayım. Senin yazının tamamını okumaya bile üşendim çünkü sadece ego tatmini yapıyorsun. Dediğim gibi bugüne kadar bahsedilen bütün monitörleri alıp hepsini test etmenin imkanı yok, sadece kağıt üstü bilgisi ile tonlarca insana dandik şey aldırmışın büyük ihtimal. Bende sana birşeyler sordum konuda bilgin var diye ama sadece sana sormadım tabi, güncel bilgim yok iken gidip reddit'de araştırdım monitor unboxed zart zurt tonla bunu hakkıyla yapan kanalın ilgimi ilgimi çeken videolarını izledim ve bunlara yapılan tonlarca yabancı yorumu okudum ve bu kanıya vardım. Kısacası sen sanki bunların hepsini birebir test edip kullanmışın gibi "bu alınır şu alınır" diye yorum atıyorsun egonu tatmin ediyorsun, burada gerçek kullanıcı görüşü veya objektif test önemli, yazının tamamını bile okumaya üşendim klasik circle jerk yorumu atmışındır. Kale alınacak biri değilsin. Teknolojiyi takip edip insanlara fikir vermen güzel, ama bağımsız test yapan bütün monitörleri deneyen biri gibi ahkam kesmen rezil bir durum.
Ne düşündüğün umurumda değil konuma gelip salça olma kendi işine bak yeterli.

Kin değil o senin kendi bakış açın, gayet açık şekilde fikirlerimi belirttim, lafımın da arkasındayım. Senin yazının tamamını okumaya bile üşendim çünkü sadece ego tatmini yapıyorsun. Dediğim gibi bugüne kadar bahsedilen bütün monitörleri alıp hepsini test etmenin imkanı yok, sadece kağıt üstü bilgisi ile tonlarca insana dandik şey aldırmışın büyük ihtimal. Bende sana birşeyler sordum konuda bilgin var diye ama sadece sana sormadım tabi, güncel bilgim yok iken gidip reddit'de araştırdım monitor unboxed zart zurt tonla bunu hakkıyla yapan kanalın ilgimi ilgimi çeken videolarını izledim ve bunlara yapılan tonlarca yabancı yorumu okudum ve bu kanıya vardım. (Senin öneri diye attığın çoğu video "ad" btw) Kısacası sen sanki bunların hepsini birebir test edip kullanmışın gibi "bu alınır şu alınır" diye yorum atıyorsun egonu tatmin ediyorsun, burada gerçek kullanıcı görüşü veya objektif test önemli, yazının tamamını bile okumaya üşendim klasik circle jerk yorumu atmışındır. Kale alınacak biri değilsin. Teknolojiyi takip edip insanlara fikir vermen güzel, ama bağımsız test yapan bütün monitörleri deneyen biri gibi ahkam kesmen rezil bir durum.
He monitor unboxed sadece sana video yapabiliyor yani tayfun açıp izleyemiyor öyle mi? Yarma birader. Circle jerk falan demişsin anlamını biliyor musun ettiğin lafın? Bu adam kadar araştıran 2 3 adam var ya da yok bu forumda. Ayrıca sahip olduğu kaynağı bilmeden de atıp tutma bir daha. İstese istediği monitörü de eline ulaştırıp inceler çok kasmayın

He monitor unboxed sadece sana video yapabiliyor yani tayfun açıp izleyemiyor öyle mi? Yarma birader. Circle jerk falan demişsin anlamını biliyor musun ettiğin lafın? Bu adam kadar araştıran 2 3 adam var ya da yok bu forumda. Ayrıca sahip olduğu kaynağı bilmeden de atıp tutma bir daha. İstese istediği monitörü de eline ulaştırıp inceler çok kasmayın
Circle jerk = bu yorum işte. Azıcık kafası çalışan biri şu yorumu atmaz.

Circle jerk = bu yorum işte. Azıcık kafası çalışan biri şu yorumu atmaz.
Aynen tayfun tek başına circle jerk yapıyor di mi yazdığı mesajlarla? Azcık açıp kitap okuyun bilginin ışığına erişin. Anlamını bilmediğin argolar yazıyorsun burada. Dediğin her şey yanlış istisnasız. Adamdan zamanında tavsiye isteyip şimdi hiçbir kötü niyeti olmayan birisine böyle hakaret atmak içinin karanlığını kusmaktır. Başka açıklaması olamaz

Bak hala aynı şeye devam ediyorsun, biraz kendine çeki düzen ver kardeşim, hayatta başarılar.
Düne kadar hocam yardımcı olur musunuz hocam şu nasıl diyen birisinin iki gün sonra sallayıp durması karakterini gösteriyor zaten. İnsan gibi konuşmak varken kendine yakışanı gösterdin zaten gerçek hayatta da arkadaşlarının arkasından böyle yapmıyorsundur umarım hayatta başarılar

Uygunsuz davranış
Düne kadar hocam yardımcı olur musunuz hocam şu nasıl diyen birisinin iki gün sonra sallayıp durması karakterini gösteriyor zaten. İnsan gibi konuşmak varken kendine yakışanı gösterdin zaten gerçek hayatta da arkadaşlarının arkasından böyle yapmıyorsundur umarım hayatta başarılar
Bu konuda ki mesajlarını okusan sende aynı kanıya varırdın, sıkıntılı birisin farkına varırsın umarım.

Uygunsuz davranış
Bu konuda ki mesajlarını okusan sende aynı kanıya varırdın, sıkıntılı birisin farkına varırsın umarım.
Elle tutulur tek argümanın yok, paso ragebait. Yaşın 16 falan muhtemelen hayatta yapacak daha iyi bir şeyin de yok o yüzden böyle trollük yapıyorsun diye düşünüyorum. Yaşın büyükse sorun daha da büyük

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri