Crackli Oyun Güvenilirliği

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Mert 7

80+
Reaksiyon skoru
3
Pc için crackli oyun daha önceden arkadaşımla oynuyordum sonradan bağlantımız kesildş discorddan atıyordu bana megaup aracılığı ile atıyor oynuyorduk ve bie sorun olmuyordu kullandığınız crackli güvenilir bir site var mı bir kaç yer buldum discord sunucusu da buldum sa güvenilir kullandığınız bir yer site discoed sunucusu var mı elbette crackli ne kadar güvenli olabilir tabii de sorun yaşamadan oynadığınız var mı

Uygunsuz içerik
oyunindir.vip fena değil ama bazı oyunlarda ara ara virüs çıkabiliyor, indirip taratın sorun yoksa oynarsınız.

steamripten indir ve tarayıcına kesinlikle ublock origin kur

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oyunindir.vip fena değil ama bazı oyunlarda ara ara virüs çıkabiliyor, indirip taratın sorun yoksa oynarsınız.
rezalet ötesi. şöyle saçma sapan sitelerden bir şeyler indirmeyin tonla düzgün oyun sitesi varken

ara sıra virüs çıkabiliyor ne demek kardeşim ya, site sahibi resmen kötü niyetli bilgisayarınıza erişmek için virüs koyuyor siz ara sıra virüs çıkabiliyor ama fena değil diyorsunuz. kredi kartınızı çalıverirler

Uygunsuz içerik
Fitgirl , dodi ve steamrip dışı kullanmamak lazım mümkünse ki onlara bile dikkat edilmeli

Bilindik sitelerden indirirsen bir şey olmaz
Mesela hocam kullandığınız var mı sorun yaşamadık dediğiniz

rezalet ötesi. şöyle saçma sapan sitelerden bir şeyler indirmeyin tonla düzgün oyun sitesi varken

ara sıra virüs çıkabiliyor ne demek kardeşim ya, site sahibi resmen kötü niyetli bilgisayarınıza erişmek için virüs koyuyor siz ara sıra virüs çıkabiliyor ama fena değil diyorsunuz. kredi kartınızı çalıverirler
Sağolun hocam ublock nedir tam olarak ne işe yarıyor birde site cidden güvenilir mi bi sorun olur mu yani başta dediğim gibi ne kadar güvenilir yani de rat mining falan sorunu olmaz değil mi yani oynayacağımız oyunlarda sayılıdır zaten Rv there yet karavan oyunu gibi oyunlar yani

Uygunsuz içerik
tabii ki fitgirl

Ekler

• 1788363281588.webp
    1788363281588.webp
    8.9 KB · Hit: 6
Sağolun hocam ublock nedir tam olarak ne işe yarıyor birde site cidden güvenilir mi bi sorun olur mu yani başta dediğim gibi ne kadar güvenilir yani de rat mining falan sorunu olmaz değil mi yani oynayacağımız oyunlarda sayılıdır zaten Rv there yet karavan oyunu gibi oyunlar yani
ublock güçlü bir reklam engelleyici, böyle sitelerde bir sürü reklamlar çıkıyor pop up veya sahte indirme linkleri oluyor. onlara erişmeni engeller. site en güvenli sitelerden biri. rv there yetin online ı falan da var diye biliyorum sitede

ublock güçlü bir reklam engelleyici, böyle sitelerde bir sürü reklamlar çıkıyor pop up veya sahte indirme linkleri oluyor. onlara erişmeni engeller. site en güvenli sitelerden biri. rv there yetin online ı falan da var diye biliyorum sitede
Evet hocam var bende baktım sorun çıkmaz derseniz akşam deneyeceğim ublock ile teşekkür ederim birde bunun için virüs tanıma programı indirmeme gerek var mı yoksa gerek yok mu

Steamrip güvenilir midir yani hocam 2. Önerensiniz de dikkat derkende nasıl dikkat
fitgirl kadar namı olmasa da güvenilir deniyor ben internetim hızlı olduğu için aradığım oyun orada varsa direk oradan indiriyorum,
Ben harici ssd'ye ayrı bir windows kurdum ana diski offline yaptım crack oyunları o şekilde oynuyorum kesin koruma sağlamasa da ek güvenlik önlemi aldım.

Evet hocam var bende baktım sorun çıkmaz derseniz akşam deneyeceğim ublock ile teşekkür ederim birde bunun için virüs tanıma programı indirmeme gerek var mı yoksa gerek yok mu
gerek yok defender açık kalsın yeter. dediğim gibi elindeki en güvenilir seçenek bu. öyle oyunindir cart curt öyle yerlere bulaşma oralar bu sitelerden alıp virüs dolduruyor.

torrentoyınindire ne diyosun peki

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,352
Üyeler
202,856
Son üye
User16738